bi hortlatayım
alıcam bugün champix başlıycam inşallah
ne durumdasın abi ikinci devam paketini kullandınmı bu süre zarfında ne sıklıkla sigara içme isteği geliyor.
Printable View
bi hortlatayım
alıcam bugün champix başlıycam inşallah
ne durumdasın abi ikinci devam paketini kullandınmı bu süre zarfında ne sıklıkla sigara içme isteği geliyor.
Konunun başında da belirttiğim gibi 2. pakedi kullandım. 3'e gerek duymadım..
15 mayıstı sanırım son sigara içtiğim gün.. Bugün 5 ekim.. 1 nefes bile çekmedim içime. Arada canım çekiyor, bıraktım içmeyecem diyorum kendi kendime ve gidiyor o can çekmesi.
edit: 1 defa nargile içtim, geçen hafta p.tesiydi o da.. çok korktum sonrasında canım sigara çeker diye. çekmedi :)
Sabah gözümü açar açmaz sigara yakıyorum tabi sonrasında ne yediklerimden tad alıyorum nede iştah kalıyor 3 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum daha 22 yaşındayım babam benden daha dinç.
Bugün verdim kararımı bunu bırakamıcak kadar aciz bi insan değilim diye.
hayırlısı bakalım alıcam yemeğe çıkınca ilacı...
Mayıs ayından Ekim ayına güzel süre, Allah bozmasın...
Madem işe yarıyor bende alıp deneyeyim bu ilacı,
Geçenlerde biraz azalttım paket almayacağım dedim ama bu seferde tek sigara satan bakkalı zengin ettim... :D
Babama almayı düşünüyorum...Kendisi kalp hastası ve sigara konusunda oldukça sıkıntılı bir insan...İlaçların bir yan etkisi falan oluyormu acaba?
Yan etkileri ilk mesajda yazdım.. Okumadan, doktora danışmadan başlamayın, başlatmayın
bende bırakmaya calışıyorum 2 gün oldu zar zor dayanıyorum !!
Uzun zaman sigara içmiş insanlarda hızlı bırakma denemeleri boyun ve ense bölgesinde ağrılar ile tansiyon sorunlarına sebep olabilir.
O konuya özellikle dikkat edin. Bu denemelerden önce doktora danışmak iyi bir fikir.
bı arkadasım bı fılm verdı sıgara bırakılmasına karsı dıkkatlı ızle fılmı dedı ne sıgaranın ıgrenclıgını nede baska bısey sadece mantıgı haraket ettıyor ve fılm baslarken yak bı sıgara dıor yakıorsun sonra fılm bıtıyo hadı yak sıgara dıor yakıosun ne duman gelıo nede zevk alıyorsun ızledım 20 gun ıcmedım sımdı tekrar basladım sıkıntı stresden :( fılmı upload etmeyı bılsem sızlerle paylasmak ısterım 2-3 kısıye verdım bıraktılar sıgarayı dua edıolar bana...
Bende 3 hafta önce birdcen sigarayı bırakıcam dedim nıkotın bandı aldım 2 gün kullandım sonra onuda yapıstırmadım ve tam 3 hafta oldu 1 nefes bıle cekmedım cok yakın bı zaman olmasına ragmen gercekten cok etkı edıo ılk başlarda cok zor oldu ama bellı bı sure sonra sıgarasızlıga alışıyorsunuz sonuçta sigarayla doğmadıkki bırakmayı düşünen herkezin allah yardımcısı olsun :)
bu champixe nereden ulaşacağız? kesin sahtesi dolanıyordur piyasada?
Bu konudan çıkardığım sonuç, sigarayı bırakmanız ilaçtan çok kendi iradeniz..
Her türlü yöntemde önce o sigaraya samimi olarak bırakma isteği var.
Yoksa olmuyor.. Bırakmıyor o meret...
En yakın arkadaşım denedi, hiçbir işe yaramadı..
Sizin adınıza sevindim, kendi adıma sevineceğim günleri bekliyorum umutla..