Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı
ben sadece son bir paragraf yazayım.. Terkediyorum konuyu. hak vereceksinizdir.. :)
2009'dan önce s2000'e bakan kişi sayısı sınırlıydı. Aşıkları vardı arabanın.. (halada var) sağda solda s2000 gördüğünde selam veriyormuş millet. Hakkaten gözlerini alamıyorlardı 4 5 s2k gördüklerinde insanlar.. :)
çok yakın bir arkadaşım, "kendisi s2000 kullanıcısı" kız arkadaşı bir soru sordu..
- araban mı benmi diye :) 4 5 dakka düşündü.. Kız soruya cevap ver diyince "tabiikide arabam sen kimsin?" dedi :D (2 sene evvel)
- başka bir arkadaşımda evlendikten sonra, "s2000'imle arama girersen boşarım seni" demişti :D
- başka bir arkadaşımız, "abi ben vtec bile açmaya kıyamıyorum. Çok seviyorum Allah sattırmasın" diyordu.
- başka bir tanıdığım s2000'in yanına 3-4 araba aldı değiştirdi ama s2k'dan vazgeçemedi.. (yanına aldığı arabalar subaru evo falan, öyle dizel ekonomik araç değil yani :) )
böyle bir arabadan bahsediyoruz. Bana gelince 2001 senesinden beri kuzenimle başladı bu aşk.. ama uzun bir süre arabam s2000 olsunda kullanayım demedim. Hatta araba değiştireceğim zaman, "s2k'da darlanıyorum her gün 150 km gidemem okula" diye almadım.. aklıma sıçayım :D
hala kafamı taşa vuruyorum :D okul bitti piyasaya 15-20.000 TL zam geldi..
pert arabanın fiyatı 55 60 tl oldu. böyle bir piyasada temize bütçesi el veren alsın derim.
s2k 10 sene üretimi süren, hep karakterine sağdık bağımlı kalan bir araç. çok özel bir araba.
Rx7 hala olsaydı rx derdim ama rx8 bu hazzı yaşatabilecek bir araba gibi görmüyorum. (Kendi düşüncem.) :)
git bak temiz bulursan al, ama bu piyasada kimseyle uğraşmak istemeyeceksin yok orası boyalımı kaydı varmı ? neresi değişti. geçmişi nasıl ? araba sorgulatıp darlanmak istemiyorsan git rx8 al :D ama dersen ki ben 1 tane araba alıcam severek binicem. Git kazasızına değişensizine paranı bastır al.
Al kız arkadaşını yanına sakin sakin gez :)