Tercih meselesi, önce yukarıda söylenenler gibi; araca kaç kişi binecek? sorusuna cevap verilmeli, daha sonra yakıt, karakter vs. derken seçenekler uzar.Ama bence herkes bir kere sahibi olmalı bu aracın.
Tercih meselesi, önce yukarıda söylenenler gibi; araca kaç kişi binecek? sorusuna cevap verilmeli, daha sonra yakıt, karakter vs. derken seçenekler uzar.Ama bence herkes bir kere sahibi olmalı bu aracın.
FOR US BY US
[/CENTER]
Ben şahsen neden bilmem üstü açık araçta hep stres oluyorum sanki takla atarsam ölüm daha bi kesin gibi geliyor![]()
Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
A.Senna
http://instagram.com/emresetre
z4 de düşünülebilir sonuçta s2k ile aynı gibiler
Ben wankele ülkemizde çok yanaşamam yoksa çok sevdiğim hayranlık duyduğum bir motor. Sırf ülke şartlarında motoruna güvenemediğim için öncelik olarak sarı, o yoksa grisi olmak kaydıyla s2k alır geçerdim.
DR. OWL
hort olmuş ama kullananlar 100kmde li yakıt/lt farkını yazabilirlermi?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Temiz düzgün s2000 parasına 2.5 adet rx8 alınabiliyor. Motor bozulsa bile yetkili servis 12 bine komple sandık motor getirtiyor ve takıyor garantili. S2000 biraz daha hızlı tabi, ama o fiyatlarla ben 2 litre softtop araca yanaşmam. 911 carrera var o paralara. Ayıp.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
ben sehir icinde 100 tl ye orta halli kullanımda 125 km yapıyorum rx8 ile
s2000 de bu rakam 100 tl ye 185 civarı falandı.
fazla yakıyor fakat, ben, konfor, icinin genisligi ve donanımdan memnunum..
Arabacı Ağır japon..
Uzun yol verisi haftasonu marmarıs yaptım otoban yuksek hızlar 200-230 ustu normal yol sakın kullanım 75 krs yaktı .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
dün istanbul içi trafikde 100 liraya 130 km yaptım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
remap chip falan yapilsa dusmezmi
5500 devirde 211nm ve 161nm uretiyormus;
5bin devir sabit gidilse yakmaz herhalde
Experience is what you get when you don't get what you want.
Rx-8 ve s2000 esmer ve sarışın gibidir hangisini alsan aklın diğerinde kalır![]()
s2000 veya rx8 alternatiflerine bakarken yakıt tüketimini düşünmek bana açıkçası abes geliyor..
tamam yakıt çok önemli konu ama o zaman bu araçlara bakmamak lazım , yakışan böyledir bana göre..
rx8 arka koltukları , fazladan kapıları , donanımı ve vergi avantajı ile önde.. ama motor konusunda kötü bir şöhreti var ki bu kötü şöhretin sebebi tamamen yanlış kullanımdır..
s2000 ise şasi teknolojisi , motor gücü ve motorunun sorunsuzluğ konularında önde.. ama onda olan konfor kimini memnun eder kimini etmez..
bana göre birbirinin dengi alternatifler değiller..
tamamen tarzları farklı.. dolayısı ile araçlara değil de kişisel tarzlara karar vermek gerekir..
Tesla Model Y Sr
ikisindende 1 er tane alıp kapıya konursa sorun kalmaz
cevremdeki herkes ama herkes rx8 ın daha yakısıklı daha kaslı daha guzel gozuktugunu soyluyor fakat yolda dikkat cekme oranı s2000 den cok daha az.
s2000 yerden yılan gibi sürünüp, ustu acık oldugu ıcın dıkkat cekiyor ama eskı bi gorunumu oldugu asikar.
Arabacı Ağır japon..
s2000 inde r3 son sınıf rx8 in de artıları var ama teraziye koyup
tarttıgımızda rx8 daha agır basar.
r3 lerin degerini bilin. bi kac seneye r3 sınıfının fiyatlari ucusa gecicek.
s2k bulamayyınca r3 rx8 ler revaçta olucak
simdiden alın stoklayın.
motoru şöyle böyle diyosanızda cahilsiniz
Rx8 harika bi spor araba. Yol tutuşu ve direksiyon tepkisi mükemmel.
Sadece kullanırken arabanın gorus açıları kötü
sag ve sol direkler yatay oldugundan ve dikiz aynaları cok buyuk oldugundan bıraz sıkıntı oluyo.
s2000 de ise sagı solu ve önünüzü harika net gorebılıyorsunz
r3 RX8 inizi sadece 45mm H&R yay takın. harici modıfıye yapmayın)
inci beyazı ayrı guzeldir, siyahı, kırmızısı ap ayrı
60-70 mılyar aralıgında araba bakın bakalım ne bulabileceksiniz.
250 bin kmde e60 520D
2001 model mercedes
2005 audi a6
bitigin bitigi S2000
bitigin bitigi Z4
tr de ki r3 rx8 lerimizin cogu guzel. cogu az parca boyalı henuz fazla km de degiller.
stoklayın dursun kapıda bi tane
Burdan mazda izmir servisine de sevgilerimi iletiyorum. rx8 den anlamayan cocuk ve babasına sattım. satarken ugrastım. serviste adamlar boyalı olmayan sağ camurluga boyalı dediler. tut dedim boya makınesını. tutmama gerek yok gozumle bakarak anlıyom ben dedi
aracımın eksoz sistemi orjınaldı. sadece zamanında katelızor sokulup takılmıştı. adamlar dediler arıza lambası katelızorun içi boşaltılgıı icin yanıyor dediler. katelızor degiscek dediler. 5200 tl dediler. ben dedim arıza lambası katelızor sensoru kopuk oldugu ıcın yanıyo gormuyomusunuz dedim anlamadılar. alıcıların her halukarda arabayı alacagını anladılar ve servis, taktik uygulayıp adamlara 5200 tl ye katelızor sokmaya çalıştı ve tahmınımce de bey amca katelızoru gercekten degisecek. eli bol zengın iş adamını gorunce adamlar her taraftan sokmaya calıstılar. yok debriyaj bitik, frenler zayıf. 10 bin lıra masraf cıkardılar fakat ben 1 kuruş inmem dedim :/ oyle sattık işte,hayırlısı
Arabacı Ağır japon..
bi de bu kafayla bey amcaya, katelızorun onemsız oldugunu, trdeki rx8 lerin %85 de eksoz sisteminden dolayı hiç bulunmadıgını acıklamaya çalıştım. ORJINAL EKSOZ sistemim var üzerinde gul gibi adamlar katelızor muhabbetı yaptı yaAllahtan adamın fabrikasının bi çalışanı arabadan az cok anlıyodu da. o araya girdi,
Arabacı Ağır japon..
rx-8 alırken servis bize motorun ne durumda oldugunu söyleyebiliyormu bakıp ? Hani nasıl normal motorda ıvırı zıvırı açıp bakılır komp. testi yapılır vs ve motorun aşagı yukarı ne durumda oldugu söylenir.Rx-8 de de öyle birşey varmı yoksa tamamen süpriz kapalı kutumu ? Yani 80.000 de bir rx-8 in motorunun iyi bakılıp bakılmadıgı nasıl anlaşılacak ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)