şaka gibisin yaarkadaşım ben rc i kötülemiyorum alıcak ark ın bütçe durumuna göre yorumladım uslubumada gelicek olursak tam anlamadan öle yok bilmiyosun yok öle yok böle bilmişlik yapmanın alemi yok evt temiz düzgün dediğin araçların durumuda dökülüo ortaya görüyosun bide diyosun burdayken öledi evt fabrikadan çıkarkende boyazsız hasarsız oluyolar
araştır öle araç at ortaya bana sahibindendeki ilanları kopyalama dediğin fiyatlara yakın arabaları ben ne arabamı övüyorum ne milletin arabasını kötülüyorum merak etme bende gt var die bnm arabam altın demiyorum neyse onu sölerm genede için rahat olsun bende araba takıntısı yok. nese sen haklısın 30 a çok temiz çiçek gbi rc alınır tamam uzatmanın alemi yok.
haydaaaa valla şakaya heralde güzel arkadaşım bnm anlatmak istediğimi sen anlamakmı istemiyosun yada işine geldiği gbimi yorumluyosun ben sana demiyorum rc ile gt aynı die tabi farklılık olcak biri rc biri gt bnm dediğim şey fiyat mevzusu adam bütçe diyor ben ona göre söyledim sen gelmiş bna rc teknik veri mevzusuna giriyosun fark olmasa arasında nie 2 farklı model üretilsin ozmn hepsine ya rc yada gt denir geçilir.nese daha bişe yazmıcam çok uzadı bu mevzu siz haklısınız ben haksızım tamam.
Valla en ideali pist de zaman kovalamak bak bu son pist günlerinde Mert Yılmaz yine oradaydı aracı leylek gibi (stock amor.+helezon) dereceleri fena değil..
Daha önceki yıllarda corvetlerin turbo s2k ların ardından 6.sırada günü bitirdiği oldu.
Tabii pilotajda çok önemli olan ama benim vurgulamak istediğim stock oğlu stock (motor dahil ) araçla yapıyor o dereceleri..![]()
Serdar bana sadece aracınla ilgili yaptırdığın mod vs işlemleri nerede kime yaptırdığını söyle
O yollardan bende geçtim şükür arkadaşlarım sayesinde işin erbabları ile çalışıyorum şu an..
GT lerin 2.vites senkromeçi ile alakalı dolanan söylemler şehir efsanesimidir aslı astarı varmıdır?Yakın bi arkadaşım bu konuda baya bi sıkıntı çekti ama ona has bi sorunmuydu acaba ??
Kaishakunin !!!
arkadaşlar konu biraz alevlendi tartışmalar yaşandı herşey bir kenera kredi ile max 25 - 26 bin tl param var değişensiz düşük kilometreli 207 gt arıyorum acelem yok yeterki araç düzgün olsun yardımcı olursanız sevinirim... Birde kırmızı olursa kaymak olur![]()
abi yazımdada belirttim kimsenin arabasını kötülemem benim iş bilmeyişlerim ustamında süper oluşu tabi farklı insanların sözüne güveniyoruz eskiden kalan bir güven bu bu zamanda güvenmicenama gercekten 207 gurubunda %80 hep sıkıntı oluyor hepside kötü ustayamı gidiyor araçlar gercekten nazik bir dediğini iki etmedim arabanın yinede hep bozulmadan yana belkide benim şansızlıgım dedim ama denizlide 207 rc olan cocuk oda sıkıntılı gecen mustafa nın 207 sıkıntı bunun gibi birsürü tanıdığım var 207 konusunda işi bilmek gercekten şart diye düşünüyorum yanlış birşey yazdıysamda affolla
Serdar seni çok iyi anlıyorum bu konuya da son yazışım (konuyu açan arkadaşa özellikle yazıyorum)
Seni tenzih ederek söylüyorum zar zor biriktirdiğimiz (imkanı iyi olanlar başka araçlara bkarlar zaten) paralarla alacağımız araçta neye bakıyoruz ,
-temiz olsun
-km si az olsun
-boya değişen olmasın
-uygun fiyatlı olsun
Benimde tespitim şu sizin düzgün diye aldığınız aracın daha önceki sahibi,sahipleri tarafından canı alınmış olabiliyor bunu da açayım ;
-bakımları düzgün yapılmamış,uygun yağ kullanılmamış
-turbo araç kullanma prensiplerine uyulmamış
-bilinçsiz modifiyeye maruz kalmış (turbosu oynanmış,özensiz yazılım yapılmış)
Sonra bizler aracı alıyoruz bir de biz başlıyoruz kendimizce uğraşmaya doldurmaya -sonra zaten varolan ama beklemede olan sıkıntılar bir bir ortaya çıkıyor.Sonra deniyor ki bu araçlar sorunlu.
Bana göre de kronikleri var ama neden kimse type-r da kronik tps sorunu var demiyor-biliyorlar çünkü alırken bu arıza olabilir diye..
Type-r lafına takılmayın konu oraya kaymasın lütfen. mekanik olarak moda ,sıkmaya en uygun basit bir motor k20.Saygı duyuyoruz..
Sadece şunu demek istiyorum kız gbi 15-20 k da alın bilinçli bir şekilde modlayın iddaa ediyorum herhangi bir araçtan daha çok sorunu yok
Alınırken 1 değil 2 kere düşünülmesi gerekenler bunlar.
Gerek atmosferik olsun gerek turbo bütün araçlarda işi kuralına göre ypasan da yapmasan da mekanik arızalar her zaman olacaktır.
Araçtan soğutacak şekilde sorun yaşayan arkadaşlar aracı sıfır mı aldılar 2.el mi buna da bakmak lazım.
Sonuç olarak 25-26 ya vtec alacağıma gider GT alırım paşa paşa binerim![]()
vallahi dostlar bendede bir tane gt var ve okadar keyifle biniyorum ki sormayıncam tavan araç ferah bir kere. egzos hava fıltresı koydunmu cokcok tatmin eden bir araç vallahi ben keyifle biniyorum dostlar sizi bilmem
![]()
Kimse alınmasın ama bu EP motorlarını özellerde elletmemek lazım.
EP motorları Peugeot'nun ürün gamının diğer motorlarına pek benzemez. Bir takım kuralları vardır, uyulmazsa affetmez.
%80'i sıkıntılı olan motor aynı zamanda 4-5 senedir üstüste 1600-1800cc klasının en iyi motoru ödülünü alıp duruyor.
Tecrübeye saygım sonsuz ancak her motor aynı değildir. Kendi bölgemde özellerin geberttiği motorlardan çok güzel paralar kazanmış biri olarak söylüyorum bunları.
Özgür kardeşimin dediği gibi bakımları 'nizami' olan araç kaymak gibi gider.
20.000 km bindim GT ye. 72 binde sattim.
Rolling vb yapmadim. Beni tatmin etsin yeter dedim. Gununden km sinden cokcok once bakimlarini yaptim. Birkere masraf acmadi. GT lerin heryerinden ses geliyor dediler en basik 207lerden biri benimkiydi o halde icinde gram ses yoktu.
Bence sürüş tarzi ve bakimli olmasi cok onemli. Rolling yapcaksan kesicide geziceksen cukur mukur dinlemiceksen arabanin dilinden anlamicaksan üzer. Bu her araba icin gecerli ama gtde kat kat daha onemli gercekten cok hassas bir araba. Bakimli olmasi cok onemli ucuz etin yahnisine doner..
Ozellikle kiş aylarinda sente atliyo. Ankara icin konusuyorum yetkili servis disinda sadece bir veya iki yerde sente aparati var. Bu yerlerin disinda kimse bu arabalari senteye oturtamiyo.
Boncuk olmadikca alinmamasi gereken bir arabadir bence 207![]()
önceki yazdıklarım yapılmamışsa 207 de sana patlar haberin olsun
ama sanmam ki sente problemi esp abs problemleri yapılmamış gt kalsın geneli yapılmıştır .
evet kronik sorundur ..dreksiyon elektirik pompası dayanmadı ilk cıkışta geliştirdiler sorun çözüldü
grank kasnagı gamasız oldugundan sente kaydı. dişlisiz oldugundan geliştirdiler civatasını ve 180 derece sıkma yöntemiyle çözüldü.. zincir civata paletler elektro vana palet gergileri değişti sorunları gitti... tabi sentesi kayanlar düzeldi sente aparatı çok az piyasada.. elle sente imkansız ve senten kaysa bile arıza ışıgın yanmıyor.... sadece kesiklik ve yumma yapar gibi bikaç belirtisi var. 2007 2008 lerde bu dediklerim 100de 90 ları yapılmıştır zaten rahatlıkla alabilirsin tabi almadan önce servise geçmişisi sor kesinlikle..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)