User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Project Cars Bolumune Konu Acma Hk.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun benim konunun yayinlanmamasini yedirememe gibi bir durum yok. Kendi yorumun saygi duyarim. artistlik vs. isler bana gore degil. Ben her ortamda efendiligim ve durustlugum ile taninirim.

Dedigim gibi konusmak yersiz. Sizin sitenin kurallari vardir uyulur ok.

Tek sorun daha oncede dedigim gibi muhattab alinmayip bana bu konuyu actirmak. Gunde 50 pm geliyor yogun haklisin ama her isin bir yada birden fazla zorlugu olabiliyor malesef.

Benim senle yada baska biriyle derdim yok. Yazilarinin uslubu sert ve atarli gibi. Bana oyle geldigini umuyorum. Bosyere yuz goz olmak bize yakismaz

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm ler gelmeye basladi konu ac diye

Konuyu otomobilleriniz kismina acarim arkadaslar. Orasi uygundur diye dusunuyorum.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Konuyu otomobilleriniz kismina acarim arkadaslar. Orasi uygundur diye dusunuyorum.
    en güzeli.. boşuna küsüp kendini üzmüş olursun aksi taktirde bence.. hatta miniks hulk ın konusunu otomobilleriniz e açmıştı p. cars ta maşallah vs demek yasak diye.. yani ben ata 2jz taksam yine otomobilleriniz e açarım konuyu.. ha birileri der ki lan bu bildiğin proje buraya taşıyalım amenna..

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

konu ne zaman gelıcek ? bugünün işini yarına bırakmamak gerekir
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm ama proje aracımı restore etmek 1970 model klasikmi yada yayınlanan saseden yeniden olusturulan bir araçmı otomobillerinize açar biter olay gerekirse alırıs biz onu oraya
    Tabi ki sizin kararınız,benim bişey deme gibi bi durumum yok.Ama tr sınırları içinde orjinali bile sınırlı sayıda olduğu halde böyle bir aracı yaratınca birisi bana özel geldi.Eren bey'in aldığı williams kasasının ilk halinide biliyorum.Motor falan hiç bişey yoktu üstünde,kasasını topladı ve fabrikalı çıkışlı f7r kodlu motorunu perte çıkan aracından bu kasaya taktı.Belki marka hayranlığından bana özel geliyor.Belkide tr'de sınırlı sayıda olmasından.Ama yine tabiki sizin taktirinize kalmış bir olay project car bölümü mevzusu bana tartışmak düşmez.Siteyi yönetenler sizlersiniz.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balk konuda swap varsa evet orada bu yazmıyor boyanıyor yazıyor ama mesela clio Rs in motorunu Megane Rs in motorunu takıyordur bu ilginç ve güzel bir konu ozaman kabul ederim neden etmeyeyim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

ibratice
    Misafir
    bence böyle yada buna benzer nadir bulunan arabalarımız için yaptığımız yapacağamız değişiklik yada yenilemeleri yenibir konu çatısı altında toplansa daha iyi olur proje ve arabalarımız bölümü uygun olmuyo iş böyle oluncada konu proje bölümüne daha yakın olunca arkadaşlar orasını daha uygun görüp oraya konu açılıyo .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)