connect kullansaydınız ona da 911 turbo kadar yol tutuyo derdiniz heralde. :)
Printable View
1 seneden fazla bipper kullandım şehir içi tatminkar performansı var fakat sigortası vergisi cezası muyanesi çok sıkıntılı oluyor bu araçların
geçtiğimiz haftada izmite fiorino ile gittik full tüketim amaçlı 100-110 gittik 5.5 litreden aşağı düşmedi tüketimi
konuyu hortlatıyorum musadenızle
benım aracım bu BMW 3 Serisi 3.20i 1999 Model 33.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 101835964
birisi bugun takas olarak bunu gönderdi
Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active Model 21.500 TL - 103886676
üstüne 12.000 tl alıcam sizce nasıl valla fiorınodan pek bişey beklemiyorum sadece az yaksın bana yeter. şehir içinde kullanıcam genellıkle. neredeyse hiç uzun yol yapmıycam anca senede 3-4 defa çanakkale-istanbul.Parça fiyatları nasıl ? büfecilik yapıyorum kötü havalarda paket servisinde kullanıcam benim çalışanlarda kullanıcagı için kocası çok olucak bırazda yıpranıcak sızce fiorıno buna dayanırmı ?
kardesm ben fıorıno ararken connectte karar kıldık ve aldık 2009 glx modelı 40000 km de ızlenımım connect soyledgn konularda skntı yaratmıcanı dusnuorum yanlız fıorıno hakkında bısey dıemıcem .... kullanan arkdslarn yorumlarını beklıyoruz
1 Hafta Oldu Tam 2012 Model Fiorino Emotion 95HP Modelini Aldım Çok Memnunum Start & Stop Özelliğide Var Gerçekten Az Yakıyor Herkese Öneririm.