diyelim urun 60 dolar tasıma 30 dolar bu tasıma bedelı rakama dahilmi 100 dolar barajı için yanı 60 artı 30 vs mi yoksa urun kendısımı onemlı 100 dolar olmayacak
Printable View
diyelim urun 60 dolar tasıma 30 dolar bu tasıma bedelı rakama dahilmi 100 dolar barajı için yanı 60 artı 30 vs mi yoksa urun kendısımı onemlı 100 dolar olmayacak
kargo ile birlikte toplamda 100 doları geçmemesi gerekiyor aksi taktirde vergisini ödüyorsunuz
kargosu 29 urun 65 birde paypalmı eklenıyor peki
Yakin zamanda siparisi gec gelen var mi ? Eylul basi verdigim 10$'lik siparisten hala ses yok. Bi iki yokladim gec geliyo falan dedi yoksa darlayip para iadesi yaptiricam elemana. Tracking number olayinda da gozukmuyo zimbirti en basindan beri.
ben abaydan anlamıyorum bana ürün alabılcek varmı parasını versem
Bildiğim kadarıyla Çin'de resmi tatil vardı yakın zamanda. Ondan dolayı kargolarda gecikme yaşanıyor sanırım.
eylül 16 da aldığım ürün hala ortada yok, ekim 2 de aldığım ürün 17 sinde geldi, duruma göre değişiyor
Valla kayıtlı kargolarımın hepsi sıkıntısız geliyor kayıtsız olan 2 kargo var (biri 5 dolar diğeri 12 dolar) 1 ay oldu hala ses yok, satıcıları ile temasa geçtim eğer 1 haftaya gelmez ise tekrar yollayacağını söyledi. Takipteyiz bakalım :)
şarjlı matkap için batarya getirtsem sıkıntı çıkarmı?
takılırmı gümrüğe?
hiç pil batarya sipariş vermemiştim ne diyorsunuz?
ucuz yedek parça vs adet yoksa takılmıyor ufak tefek birçok şey alıyorum bende daha bu zamana kadar takılan olmadı
4 ekim de 5dolarlık ürün sipariş ettim cin den. Hala ortada yok. Tracking number falan da yok dedi satıci. Beklemeli miyim yoksa üstüne bi bardak soğuk su mu içeyim :D
kasım ortasına filan gelir
Küçük bir sorum olacak, mesela 5$ lık bi ürün alıcam ama 5 tane falan sipariş etsem ticarete falan girer mi gümrükte sıkıntı çıkarırlar mı ?