830 dolar ürün bedeli
90 dolar kargosu
920 dolar ilk aşama sonra 920*20/100= ?? maliyeye ödemeniz gereken tutar
satıcı güvenilir 99,7% Positive feedback yüzde 99,7 olumlu geri dönüş almış yani alıcıları memnun etmiş
Printable View
kargo ücretinden vergi alınmıyor. 830 usd nin %20 si ödenir. Tabi topkapı ya gelirse.
@01ayk01
hocam bu parça ne işe yarar bilmiyorum ama açıklamasından anladığım kadarı ile headers . ve fotoğrafta ne varsa o gelecek parlak krom renk
tesekkur ederim usta tum cvplarin icin.. tr'de bu malzemeye 2600 lira diyolar 10 gunde teslim.. sanirim onlarda ebaydan alip kar marji koyuyolar.. sizce 400 lira icin riske girmeye degermi yani malim gelmedi para gitti olurmu
anladim tesekkur ederim cok sagolun gercekten hayirli aksamlar cumleten
Küçük çaplı Türkiye'ye kargo yapmayıp, ispanyaya kargosu olan ürünlerinizin kargolanmasına yardımcı olabilirim.
kargo normalde fiyata tabi olmaz ama ebay gibi sitelerden alış veriş yaptınızmı ana paranın içinde kargo ücretinide veriyorsunuz.. her şekilde free shipping olarak alıyorsunuz ürünü.. satıcı ürünün fiyatının üstüne ekliyor shipping fiyatını.. örnek vermek gerekirse 100 dolarlık ürünün kargosu 10 dolarsa siz ürünü sanki 110 dolar kargosuda bedava gibi alıyorsunuz..
ebaydan sürekli veya ara sıra ürün alan abilerim arkadaşlarım benimle pm yoluyla irtibata geçebilirmi sorularım olucak ama ???
Yıllardır Senna'nın replica kaskını getirtmek istiyorum. 600 dolar civarında bir fiyatı var. Gümrükten vergisini ödemek şartıylada olsa alabilir miyim? Yoksa kasklarda farklı bir uygulama var mıdır?
Ebaydan ürün alabilen birisi yokmu yardımcı olcak ?