bu ürünü almak istiyorum yanlız diğer muadillerine göre 300 dolar kadar daha ucuz. sahte veya kalitesiz ürün olma riski varmıdır sizce?
birde bu ürün gümrüğe takılırmı acaba veya nasıl bi yol izlemem gerekiyor 2. kez ebaydan ürün alıyorum ama diğerinin fiyatı 99 dolar idi sıkıntı yaşamadım
teşekkürler
%100 gümrük'e takılır. Açık ve net. Fiyatı düşük tutarsa da gümrüke takılır tek farkı düşük fatura ile ödiyeceğiniz gümrük masrafı az olur. 90£ civarı kargolarıma ben 55-85 TL arası ups ile gümrük ödedim. Ayrıca pound kuru 3,97 hatırlatmak isterim
Adamın hakkını yedim malzemeler geldi. 33 günde geldi malzeme bu kadar uzun sürmesi normal midir bilemiyorum ama artık ebayden alışveriş yapacağım her ay orası kesin.
ücretsiz kargo olan ürünler için 33-45 gün normal süre zaten. Adam ücretsiz tee çinden ya da civarından mal gönderiyor onu göze almak lazım.
Olası kargo süreleri belirtilir zaten ülkelere göre.
bu ürünü almak istiyorum yanlız diğer muadillerine göre 300 dolar kadar daha ucuz. sahte veya kalitesiz ürün olma riski varmıdır sizce?
birde bu ürün gümrüğe takılırmı acaba veya nasıl bi yol izlemem gerekiyor 2. kez ebaydan ürün alıyorum ama diğerinin fiyatı 99 dolar idi sıkıntı yaşamadım
teşekkürler
Hiç uğraşmanıza gerek yok, aşağı yukarı TR fiyatlarıyla aynıya gelecek vede gümrük sıkıntısı çekeceksiniz, bende taktım aracıma, aldığım kişide 1 adet daha olacaktı 1500 küsür TL idi galiba airbagli sıfır direksiyon düşünürseniz pm atın numarasını yollayayım.
Hiç uğraşmanıza gerek yok, aşağı yukarı TR fiyatlarıyla aynıya gelecek vede gümrük sıkıntısı çekeceksiniz, bende taktım aracıma, aldığım kişide 1 adet daha olacaktı 1500 küsür TL idi galiba airbagli sıfır direksiyon düşünürseniz pm atın numarasını yollayayım.