İlk çıktığında 1 günde seviye 6 olmuştum sonra bırakmıştım..
benım pc de hafıften fosıl ama vakti zamanında mostwanted normal oyunu arkada winamp calısır halde sıkıntısız calıstırıyodu. o zamanlar 512mb tım
sımdı 1gb ram oldu heralde sıkıntı olmaz. aksam bende zaman bulursam bı bakınayım. mw de fena oynardım hea.eger dınamıkler aynıysa pcde sorun cıkarmazsa sıkıntı yaparım haberınız olsun
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
izmiranda da benim nickim. nerden nasıl arkadaş ekliyoruz beyler?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
arkadaslar online oldugunuzdada yazarsanız toplu halde oynandıgında baya keyifli olabılıyor suan onlıne ım
Merhaba arkadaşlar size bu konu açılmışken soru sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.İlk öncelikle sorunum bu oyunu daha önce oynuyordum ve aynı zamanda üyeliğim vardı.Bu oyunu tekrar indirmek istediğimde şifre istiyor fakat şifreyi hatırlamayınca yeni parola istedim fakat yazmış olduğum parolayı kabul etmiyor neden acaba?
benimde powers35 beyler oyunu yuklemeye calısıyorum su anda. nasıl friend eklencek kavrayamadım ama.
hacılar oyunun arayuzunu kurdum. login oldum. şimdi indiriyo ama 750MB dio dorumudur ? :S
şu anda 265 mb lık parcayı ındırmeye basladım hatta yarıladım
giriş yapılamıyor sorun mu var?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
hay yanına koyayım server lar falan fılan dıyo.
hacılar 265 ten sonra 135 mb indirdi. şimdi bidaha guncelleme filan yapcakmı bu yoksa bu dosyayı salt yapma olayına girişeyimmi?
aynen ne arayüzden nede sitesinden giriş yok...
neye elimizi atsak elimizde kalıyo akü
sık sık güncelleniyor ona denk gelmiş olabılırsınız kabul etmiyorsa yeni üyelik acmak zorundasınız bende pek bilmiyorum tekrar denemenizde fayda var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)