User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Şampiyonluk Kutlamalarında Kaza

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    holiganlıkla bi alakası yok bizim tribünden kimse birbirine zarar vermez hele böyle sevinçli bigünde hiç olmaz. floryaya sürekli giderim arabayı sallarlar falan ama tekmeymiş arabanın üstüne çıkmaymış bayrak çalmaymış falan olmaz. takım otobüsüne konvoy yaptık karşıya geçtik kadıköy ve cadde hariç heryerde bayrakla dolaştık.. bu olay o zaman başıma gelseydi üzülmezdim kaşındım derdim geçerdim ama ara sokakta şampiyonluk kutlayan 3 5 çapulcunun yapmasına sinir oluyorum.. teşekkürler herkese otokingte minihasarda kaskonun anlaşması vardı ama limiti doldurdum maslak MTC otonun uygulamalarına baktım iyimiş teşekkürler tekrardan herkese

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun aynı şey benim eski aracımda başıma gelmişti ne kutlamalara nede asker gecirme olaylarına cıkmıyorum artık aracımla
    the fast and the furious

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu iyi oldu yara ya merhem niteliğinde 2 haftadır 2 karışlık bir yeri yapabilecek bir usta arıyordum mtc yi buldum şansa

2 karış bir sürtmeye adamlar komple çamurluk boyuyorlar birde renk gri tutmaz demiyorlarmı cinnet geçirmemek elde değil.

Bu işi beceremiyorsan git yapabildiğin bir iş yap bizide dükkan dükkan dolaştırma,herkez usta olmuş
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GS'nin şampiyon olduğu günün akşamı dışarıda işim vardı, düşünemeden çengelköy sahile girdim. Aynı 30-40 tane eleman araba sallıyolar baktım sıra yavaştan bana geliyor, öndeki 3-4 araba gidene kadar yerimde bekledim onlar gittikten sonra gel gel yapıyorlar el işaretiyle. 6000 devirde 2. vitese attığımı hatırlıyorum sonra herkes sağa sola kaçıştı kazasız belasız kurtuldum yoksa kaputa çıkanlar mı tavana çıkanlar mı her türlüsü vardı.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................................
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Totem yaptıgım için maçı izlemek yerine, evde kulagıma kulaklık takıp maç boyunca son ses film izledim sözde. Sonrasındaysa haliyle attım kendimi dışarı ve inönü stadının oradan taksime çıktım.
    Dolmabahçe karışmıştı. baya bi cam indirmişlerdi ama beşiktaş taraftarıydı indirenler.
    sonra taksime çıktığımdaysa amaçsız hoplayan zıplayan bi kitle vardı ama kesinlikle kimse arabalara sataşmıyordu.
    Sonra takım otobüsünü yakalayıp tesislere gittik ki orda da bi taşkınlık yoktu.
    Taraflardan ziyade bunu bahane eden tiplerdi sanırım ortalığı birbirine katan.

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesislerin orda park halinde hyundai accent vardı eski , ne üzüldüm arabayada sahibinede. Tavan kaput tamamen çökmüş durumda herkes basamak niyetine üstüne çıkıp duvardan atlıyordu içeri girmek için.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yüzden kutlamalara çıkmıyorum. mokunu çıkarıyorlar, şimdi kim sorumlu o göçükten ? kimse... yazık vallahi.
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Totem yaptıgım için maçı izlemek yerine, evde kulagıma kulaklık takıp maç boyunca son ses film izledim sözde. Sonrasındaysa haliyle attım kendimi dışarı ve inönü stadının oradan taksime çıktım.
    Dolmabahçe karışmıştı. baya bi cam indirmişlerdi ama beşiktaş taraftarıydı indirenler.
    sonra taksime çıktığımdaysa amaçsız hoplayan zıplayan bi kitle vardı ama kesinlikle kimse arabalara sataşmıyordu.
    Sonra takım otobüsünü yakalayıp tesislere gittik ki orda da bi taşkınlık yoktu.
    Taraflardan ziyade bunu bahane eden tiplerdi sanırım ortalığı birbirine katan.
    bizim totemde güzeldi maçı izledik kimsenin üzerinde forması yok herkes yerinde kalkmadı , yer değiştirmedi son 10 dakka arkadaş tuvalete gidiyim dedi kaldırmadık maçtan sonra formaları giyip çıktık
    Livestrong

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden sizin tribünden kimse yapmaz stadı da yakmışlardı zamanında gayet normal

çok çok geçmiş olsun her taraftar toplulugundan böyle dengesiz varlıklar çıkabiliyor araba sallamak nasıl bi fantezi hala çözemedim mesela sallayınca noluyor
    imzasız..

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay benimde başıma geldi bayrak sağ tarafta arkadaştaydı bayrağı aldılar bizde indik kovaladık ama bulamadık o.çlarını allahtan kazasız belasız bi kutlulama yaşadık
    bu arada geçmiş olsun 3-5 tane şerefsiz işte
    PROJECT01 GARAGE

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada suskunlar dizisinin takoz irfanı'da motoruyla beşiktaştan geçerken bira şişeleri üstüne atılmış kendi twitter hesabından okudum .

Ülkede mazallah savaş çıksa o gün mahvolmuştuk herhalde,bu amerikada işi bilmiyor canım
    imzasız..

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanslıyım ankaradayım ***** angaragücü gecekondu team anti x felan bilen bilir bjk ve fenev angarada kutlama yapamıyolar son yılarda yapsalarda sönük okadar aşırıya kaçamıyolar sanırım geçen sene kızılaya hapis olmusdu fenevliler ama bu holiganizim adı altındaki saçmalıgın terorizmden hiç bir farkı yok allah akıl fikir versin tekj bir gerçek var cumartesi günü ne cimbom şanpiyon oldu nede fener tek bir şampiyon var oda digitürk

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böle adrenalin dolu bütün gün bira içilerek saga sola saldırmayı bekleyen insanların bol olduğu günlerde arabayla değil bisikletle bile cıkmam dışarı... Oradan gecmem gerekiyorsada öle bişey farketsem üstlerine tapa gaz sürerdim sürerimde hiç umrumda olmaz kimi ezip kime carpacağım.Cok gecmiş olsun.Göcükleri izmitte çöküksihirbazı denilen yer dışında hatasız yapan yer görmedim.Eger kücücük bile hata bulursan hiç para almıyorlar.Komple dolu yağmış arabayı boyasız düzeltiyorlar.Kimi gönderdiysem 10 gun dua etti bana.Calışanlarda cok iyi cocuklar hertürlü kefilim ki ne kadar kıl olduğumu herkes bilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabayı sallamaya geliyorlardı koşarak arka camdan arkadaşım birşey göstedi konu o an kapandı
    hahaha süper

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun burdada gslilerin arabalarını şehrin taraftar grubu olan tatangalar taşladı nasıl bir zihniyettir anlamadım.cenaze evinde düğün olmazmış mantığa bak yazık oldu onca arabaya hepsinin ailesinden çıksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim totemde güzeldi maçı izledik kimsenin üzerinde forması yok herkes yerinde kalkmadı , yer değiştirmedi son 10 dakka arkadaş tuvalete gidiyim dedi kaldırmadık maçtan sonra formaları giyip çıktık
    bunlar da efsane olmuş
    "O AN" - YouTube

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar da efsane olmuş
    "O AN" - YouTube
    abi çok iyi beee , tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu o anı bidaha yaşadım
    Livestrong

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim insanımızdan bi cacık olmaz arkadaş.bu zihniyettekileri yakıcaksın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)