6 aırbag acılmıssa perte cıkar zaten aırbaglerı 2 lıra cıvarına topluyolar dıye bılıyorum tanesını.
+ ben pert pazarında araba bakarken ne araclar vardı tırttan perte cıkan 100 de99 perte cıkar sızın arac
6 aırbag acılmıssa perte cıkar zaten aırbaglerı 2 lıra cıvarına topluyolar dıye bılıyorum tanesını.
+ ben pert pazarında araba bakarken ne araclar vardı tırttan perte cıkan 100 de99 perte cıkar sızın arac
airbagleri tamir etme ihtimalleri olmadığı için yenisini takacaklardır. Ytkili servisten alacakları için mebla ciddi yüksek tutacaktır. Hasar oranı %40 ı geçerse pert olur, eksper ile pazarlık yap pert et bu arabayı de o zaman yaparlar.
Araç kesinlikle pert olur. Bu tarz kazalarda genelde şanzımandı ön takımdı hatta karter vs. kırılabiliyor. Ki sen motor oynadı demişsin + 6 airbag ve konsol. Tamir edelim diyeceklerini sanmam. Kesin pert olur. Geçmiş olsun.
o araba pert zaten merak etmeyin![]()
aynı olay arkadaşımın başına geldi 2011 model fiestayla hızıda yavaşlış 50 60 fln kaldırıma çıkmış araca baksan hiç bişey yok sadece ön tampon boyanıcak hiç airbag de açılmadı yetkili servis araçta 25 bin tl hasar çıkarttı aracın kasko fiyatı 40bintlydi isterseniz perte çıktı araç ama fiyatta uzlaşamasaydı 17 bin tl ye anlaşmalı servis fiyat çıkartmıştı orda yaptırıcaktı kasko ama perte çıkarttılari o sebeple sizin araç direk pert
%80 pert olacaktır.
Dediginiz gibi airbagler acildiysa falan filan pert olmustur..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
6 tane airbag açıldı diyosunuz daha nolucakki airbag açmayan arabaları bile perte çıkarıyo yetkili servisler sizinki %99 pertingen
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
bizim şirket aracınını yan yatırmışlar servise götürdük kaskodan yapılsın diye 1 hafta sonra haber geldi aracınız pert diyededim lan noluyoruz sadece sağ kapı düzeltilecek kasa'da zaten bişey yok
meğersem adamlar ne var ne yok yazmışlar listeye akünün üzerindeki 24V sticker'ına 19.2TL+kdv görünce arabanın masrafı doğal olarak araçdan daha fazlaya çıkıyor
zaten airbag'lar açıldıysa kesin pert6 tane si bir araba parası
![]()
80 i 90 ı yok araç pert olmuş zaten. 6 tane airbag zaten doğuş otoda bi leon parası tutarAma mutlaka yetkili servise çektir aracını.
.
geçmiş olsun kardeş arac büyük ihtimalle pert olur
%80 filan yazanlar varda yok artik araba yok oluncami pert olacak policede yazan kasko bedelinin %40 ini gecen bir hasar olusmussa arac perte ayrilir
6 airbag zaten başlı başına leon parası eder, daha buna işçilik eklenecek, alttan vurmuşsunuz gözle görülmeyen bir sürü ıvır kıvır çıkacak o aracın 20 liradan az masrafı çıkmaz yetkili serviste![]()
pertingen ştrayzegeçmiş olsun.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)