Neyse herkeze hayırlı gunler kazasız belasız gunler
amin teşekkür ederiz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Çok Güzel Mala Vuruyorum İstermisin YavrumSizin Daha Araçlarınızın Sorunlarını Kabullenmiyorsunuz Bende Vardı Sattım 5 kuruşta etmeyen bir araç bana göre bu forumda herkez kendi fikirlerini paylaşır anlatabiliyormuyum sadece sana ve gti cılara ail bir konu veya forum sitesi deyil hatta adından belli techturkey burada konusulan konuların %70 inden fazla vtec ve honda üzerinedir bilmiyorsan bilgilendireyim
arkadaslar herkesin arabası kendine herkesin aracınada maşallah
allah kazadan beladan yag yakmasından korusun
rahat olun beyler![]()
POWERTECH
avatırının kişiligini bu kadar güzel yansıttıgı bi kişi daha yoktur heralde
burdaki beyler okadar rahat ki şok olursun genç.
mala vuran bizim taraf sen duvar tarafı oluyosun biraz daha dikkatli oku yazdıgımı![]()
gti ların 10undan 8 inde var arkadasım o yüzden yapıcak bişi yok ama servislerin motorunu garanti kapsamından değiştirdiğini biliyorum bi servise başvurmanız gerekiyor veyahut en kısa zamanda vw gibi bi marka buna el atacaktır böyle kalacak değil ya,
şş yavaş yerler yaş ac karnına bu kadar gder iyi degl uyandırym.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
amarok alan arkadaşım bayiden arabayı çıkardı 50km sonra motor gitti... tiguan alan başka bir tanıdığım motor problemi yaşadı servis ilk seferde rektefiye yaptı sonra yine gitti motor sandık motor koydular.... yurt dışından sıfır swgolf ile gelen dayım motorda ses şikayetiyle servise gittik araç garantili olduğu halde yurtdışı aracı olduğu için garanti kapsamına sokmadılar cebinden 9bin lira para harcadı bunlar benim yaşadıklarım bir vw kullanıcısı olarak bu araçların motorlarına hiç güvenim kalmadı vw alacak kişilere aman diyorum git dacıa al daha iyi![]()
Bende Senin Avatarına Bakınca Neler Görüyorum Neler Ama Boşver Söylersem Gururun İncelir..... İşte Bak Bizim Taraf Diyorsun Sana Bunu Anlatmaya Çalışıyorum . Ben Taraf Falan Tutmuyorum Bir Araç Bana Göre Patatesse Patatestir Bir Degişen Yok Sana Kendi Tarafıda İyi Eğlenceler Bakıyorumda Malında İyisinden Anlıyorsun Heralde Amele Pazarındamıyız Ne ? bende rahat olun diyorum zaten ihtiyar . sıkıntı yok olamazda .
POWERTECH
Telefondan bakiyorum o nedenle ceza puanlari gelmiyor konuyu kitliyorum argo kufur gece ceza makbuzlarini alir .
Tebrik ve tesekkurler tech ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
heh şimdii ef186 Buğra'nın affına sığınarak bir kaç bişey karalayacam şimdi,
bu forumda vti geçen gti da var gti geçen vti da bu işler para zaman emek ne derseniz diyin adına
ama gelipte şu foruma bitirim ağzıyla oraya buraya çağırarak konuşmayın el elden üstündür ne arabalar var insan üzer,
yaşın 21 daha forumda nasıl konuşulacağını bilmiyorsun yazış vs herkes biryerlerden geliyor bizde sanayiden gelen adamız bizde mi böyle konuşalım bitirim stayla yazalım,
techturkeynin adından belliymiş hondacı olduğu neresinde honda ibaresi geçiyor forum isminde, evet üyelerinin hondacı ağırlıklı olduğu gerçek iyide forumla ne alaka ne yapacaz? ben hondacı değilim?
herkes bi edebiyle adabıyla konuşmayı öğrensin bu genel olarak hayatınızla da alakalı, uygun yerde uygun konuşmayı öğrenin nasıl evinizde anamızın babamızın yanında ileri geri konuşamıyorsak burasıda bu şekilde az biraz şu klavyeye bastıktan sonra yazdıklarınızı okuyun
hala anlaşılmayan bir yer vanırım gtiın yağ yaktığını bi dedem duymadı bu yeni habermiş gibi konu açmana insanlar tepki gösteriyor hala ne diyorsun vti ayrı gti apayrı vti seven vti alsın gti seven gti alsın bırakın yağ yakıp yakmamasıda sahiplerini ilgilendirsin
neyse diyeceklerim bu kadar
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)