https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=369164076465221
Printable View
parçalar çok büyük değildi ama çok seri bi şekilde yağdı, foto çektim, yemekten sonra eklerim ( tabi güzel kareler var ise )
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
Az önce atasehirden geldim dönüşte shellin ordan köprü altına giriyim dedim nasıl olduysa bir anda su doldu 2012 model bmw sular altına gömüldü yazık oldu arabaya
Otoparkim yok korkudan gittim sunger aldim arabalarin ustune iki kat gectim gozum disarda kayisdagdayim bu arada daha yagmadi yagmur var
Şişli okmeydanı civarı az önce dolu yağdı kesti, arabaya yer buldum allahtan üstü kapalı :(
Şu an adapazarında yağmur bile yok..
istanbul avrupa yakası şiddetli yağmur yağıyor şu an yağmurdan sonra dolu ya döner mi acaba kapalı otoparka mı sığınsak :confused:
haberler uyarıyor şuan. D100ulaşıma kapanmış. Sel tehlikesi diyor.
Kocaeliden çıktı şuan İstanbula vuruyor :)
Camdan gördüğüm kadarı ile E5 Maltepe Kartal arasında Maltepe Carrefour önlerinde kaza var sanırım çünkü göremediğim tek nokta orası
İzmit yönü için;
Adliye sarayının (Kartal devlet hastahanesinin yanı) önü bomboş ancak Gülsuyu köprüsü (Şahsuvaroğlu Ford) civarında oldukça yoğun bir trafik var
Bostancı Yönü içinse tam tersi İzmit gelişinde trafik yoğun ama Gülsuyu köprüsünden Bostancı yönüne çok az araba geçiyor
Köprüyü zor geçtim (2) göz gözü görmüyordu ve inaninilmaz trafik vardı dörtlüleri yakanlar zaten tıkıyor yolu neyseki kurtuldum :)
istanbulun herhangi bir yerine dolu vur du mu bizim bura sağnak yağmur
İstanbul Fenerbahcede misket buyukluğunde yağdı takır tukur birden başladı seller götürdü 10dk sürdü sürmedi.Simdi normal yagmurlu.Allah korudu kendı arabamla cıkmamıştım.Allah hepimizin arabasını korusun.
vallaha kötü olmuş ya:(
işimizi şansa bırakmayalım o zaman otoparka götürelim gece yağar falan