valla b.evlerde aralıksız yağıyor araba kapalı otoparkta her ihtimale karşı açıktakiler alsın içeri bu tarafa doğru geliyomuş
Printable View
valla b.evlerde aralıksız yağıyor araba kapalı otoparkta her ihtimale karşı açıktakiler alsın içeri bu tarafa doğru geliyomuş
yuhhh ... allah muhafaza be ...
babamda kaza yapmış, karakoldaymış Pff:S
gebzede bende nasiplendim baya göçük var :(
geçmiş olsun beyler. nasiplenen herkese geçmiş olsun. inş buraya doluya çevirmez gök çok fena gürlüyor :(
Bu havanin ne olacagi belli olmaz.onlemi alalim
Gecmis olsun..
ibo ben hayatımda böyle ıslanmadım..işten cıktım otoparka gidene kadar heryerim herşeyim sırılsıklam oldu..eve girmeden kapının önünde soyundumda girdim hesap et artık dizlerime kadar suya gömüldüm arbadan inerken neler neler ya..lağımlar taşmış eve geldim annem lağım kokuyosun dedi :D direk banyoya :D
Ş.sizin biri arabaya park halindeyken sürtüp kaçtı diye sövüyordum, doluyu görünce unuttum herşeyi. Hakkımı helal etmiyorum orası ayrı :) Allah yardımcısı olsun zarara uğrayanların, komple kaporta haşat oluyor, geçen sene Ankara' dan tecrübeliyiz bizler de :(
kubilayy ı beklyorum ankaradan 11.30da bndı hala alıbeykoye ulasamadı gecms olsun doluda kalanlara:(
düğün için bursaya geldik... :) ama eşimin araba öyle kapının önünde yatıyo...
gidince neyle karşılaşcaz bakalım :)
E-5 hafif akmaya başladı
babam geldi şimdi anlattı şirketin doblosu cama kadar suya batmış hatta bi ara arabayı kaldırmış su allahtan bi sıkıntı yok şimdi bizim E34'e bakmaya gidiyorum göçük çizik vs. varmı diye
içime kurt düştü yakınlarda kapalı otopark yok avm nin kapalı otoparkına bıraktım eve geldim yağmur durdu gece ne olacağı belli olmaz dolu da kalan arkadaşlar geçmiş
Bana da denk geldi, baya da sertti, göcüklerle karşılaşmayı beklerken birşey olmamasına şaşırdım :)
benimde araba tabandan bi yerde su aldı :D mazda yüzen araba yapmış ama bi süre sonra batıyo hbriniz olsun tecrübeyle sabittir :D
beyler çanakkaledeyim aracim istanbul çekmeköy madenler de açıkta idi..
o bölgede olanlar çekmeköy için dolu bilgisi verebilirler mi acaba?
aklım gidiyo su anda!!!!
ev araba hepsi zarar gördü