BMW M Serisi M3 2002 Model 72.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 84655835
arkadaslar bu m3 hakkında bılgınız varmı? daha oncekı sorgularda bulamadım
yardımcı olursanız sevınırım
BMW M Serisi M3 2002 Model 72.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 84655835
arkadaslar bu m3 hakkında bılgınız varmı? daha oncekı sorgularda bulamadım
yardımcı olursanız sevınırım
daha öncedende sorgulanmıştı,
bilen yok sanırım ki, o zaman bişey yazılmamıştı,
araç Kayseriden gitti, buradaki plakası 38 UH 003 idi,
başka bir bilgim yok ne yazık ki![]()
Antep plakali istanbulda vardi ayni renk belki odur?
bitane aynı renk kazalı pek ciddi bi hasarı yoktu satılıktı alınıp toplanmıştı ilan sahibide öyle bişey varsa söyler heralde. Daha detaylı bilgisi olan vardır illaki![]()
evet sağ önden kazalıydı fiyatta o civarda bişeydiama sahibinden'de aynı özelliklere sahip 2 yada 3 tane daha ilan vardı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ilanı baltalamak olmaz daha detaylı bilgisi olanlar bilgilendirirler
ama bahsettiğimiz araçsa o kazalı halinde pek mide bulandırıcı durumu yoktu şahsen ben gönül rahatlığıyla binerdim tabi evveliyatını bilemem
![]()
motor , şase , plaka bilgilerini al . tramere yansımış olan hasarlarını çıkartayım sana
bu tür araçların zaten genel bilgilerine cok rahat ulaşılabilirbmw bayilerinde bu site aracılığıylada sorgulatılması çok güzel birşey
insan ın kafası rahat oluyor araba alırken buradan onay alınca
![]()
muhtemelen arkadaşımın eski aracı bu.. arkadaşım aldığında hasarı vardı önceden sonra kendisi kaza yaptı perte çıkartıldı daha sonra İstanbulda toplandı diye biliyorum..
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)