annem her ilkbahar-yaz balkondaki büyük saklılara bişiler eker
Her yaz organik sogan,domates,salatalık yedigimi bilirim. Zaman olursa foto çekip eklerim
annem her ilkbahar-yaz balkondaki büyük saklılara bişiler eker
Her yaz organik sogan,domates,salatalık yedigimi bilirim. Zaman olursa foto çekip eklerim
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
konu çok güzel,tecrübeli arkadaşlardan faydalanmak isterim, benimde yakın zamanlarda ugraşmak istedigim bir şey.
Hepimize rast gelsin ,bereketli olsun,inşallah![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
tohum ekecekseniz once tohumlari nemli tulbentte 24 saat bekletmelisiniz. Ertesu gun topragin icine degil ustune atip uzerine 1 Parmak toprak aticaksiniz. Sulamayi fideler 4-10 cm olana kadar fisfis la yapmalisiniz. Yoksa tohumlar yuzeye cikabilir.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bizim balkonda saksida bikac bisey var, bahceyi saymiyorum zaten yazin uzum agacinin dallarini ayirarak cardaga oturabiliyoruz![]()
Kuru sogani su dolu kavanoza koyar kok salip cimlemesini beklerdik. Taze sogan cikar afiyetle yerdik. Yarin yine yapip foto koyarimm
Evet beyler balkondaki domates ve biberlerimiz afiyetle yedik artık savdılar kendilerini peki şu mevsimde yada kışa dogru ne dikebiliriz bahçemize acaba?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
konuyu takipteyim zevkli bir hobiye benziyor.pc de farmville oynamaktan daha iyi.
peki bu tohumların gerçek tohum olup olmadığını nasıl anlıcaz? nerden temin etcez?
komançero garage
ben de mayısta ABD'den aldığım dünyanın en acı biberi olan " Trinidad Scorpion " bitkisini ektim saksıya ama ağustos oldu hala ürün yokçok geç çimlenip çok geç ürün veriyormuş. bitkisi 20 cm'ye yaklaştı, bakalım ne zaman ürün verecekler
![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
ben zamanında saksıya ceviz ekmiştim
fidan oldu yapraklanıyor filan da artık bahçeye geçirme vakti geldi sanırım 3 sene oldu
Valla Timur abi ben işyerinin asma katı var orada saksılara diktim işyerindekiler hasta oldu valla şimdi soruyorlar ne dikeceksin diye acaba pancar felanmı diksem diyorum yada ne beileyim başka birşeyde olur
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Aslında senin işe yakın abi ağaç a.ş. orada olmazmı böyle sebze tarzı kış için ufak fidanlar bir sorsan keşke
IMPOSSIBLE IS NOTHING
ben süs biberi ve dolmalık biber yetiştiriyorum özelikle süs biberi çok başarılı oldu sürekli biber veriyor maşallah, gaza geldim domates ektim sözde köy domatesi diye adlığım bir domatesin çekirdeklerinden, 2 metre oldu ama bi türlü açmadı sanırım gdo'lu bir tohuma denk geldim.
Bizimkilerde biber ve domates yetiştiriyorlar![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)