saka bı yana gecen ınan bende heveslendım bı arkadasım bakıyomus o anlattı bı cafeye oturduk orda vardı... bırden yaklasmak falan sakıncalı olabılıyomus yavas yavas guven saglamak gerekıyomus yanı maymun sana guvenmesı lazımmıs onuda nerden anlıyoruz kafesınde poposunun ustune oturarak ayaklarını ve ellerını kafesın demırlerıne yaslıyo parmak uclarını sevmenızı falan ıstıyo... gozlerınıze hıc bır saman bakmıyo sadece sanıyelık bı bakıs atıyo okadar ondada ona karsı ne hıssetıgınızı anlamak ıcın... saat kolye kupe vs gııbı malzemelere asık asırı derece sevıyo.. sakın bı sekılde alıstırdıgınızda saclarınızdakı kepek vs kucuk seylerı temızlemeyı cok severlermıs usta.. valla ogrendıklerım sımdılık bukadar... daha sorar yıne yazarım...
Beslenir yada beslenmez geçtim de maymunun fiyatı nedir çok merak etdimPetshop sahibiydim zamanında hiç satmadım ama fiyat konusunda çok rivayet duydum
![]()
İlginç bir deneyim olacaktır.
Ben de de senelerdir ayı besleme merakı var. Müstakil evim olsa kapıya falan bağlarım sıkıyorsa hırsız girsin![]()
Geçenlerde Büyükçekmecede bir petshopta görmüştüm gayet relax takılıyorduher zaman öylemidir orası bilinmez
kanka iyi hoşda gerek yok bi hevesle alıyorsun falan ama sonra ilgilenemiosun zor oluyor aldıgın zaman evlat gıbı olacak iyi düşün sürekli ilgilenmen lazım yanında olman lazım maymun aşısı yapan veterınerde yok![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
hıc tavsıye etmem 1.5 sene baktım örümcek maymunu aman dıyım kafası atınca babasını bıle tanımıyo ısteyene parmagımı gosterırım baş parmagımın ucu yok o hayvanlar yuzunden
MAymuna kural koymanın en etkili yolu cezalandırma yöntemi.
eğer yok vuramam , yok aç bırakamam kıyamam modundaysanız maymun eder adamı..
karakter olarak yavşağın önde gidenidir.. iki dakkada bi çekirdeğe satar seni..
GKM garage da bihayli tecrübemiz olmuştu, Gökmen abinin teröristiyle.. Evde serbest bırakınca ortalığı mahfediyor.. camdan çıkıp konu komşuya salça oluyor..
sahibinden de ilan görüp gidip almışlardı, 1250tl mi 1500tl miydi neydi..4-5 aylık tı..
resmi satışı yasakmış sanırım..
Beslemek yetmez hocam, maymunun muhtaç olduğu sevgiyi, ilgiyi göstermeniz lazım , yeri gelecek pezvenklik yapıp eş bulmanız gerekecek, maymunla şaka olmaz
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.