valla ya penbe penbe evde koltuğa oyursa otumam o koltuga![]()
valla ya penbe penbe evde koltuğa oyursa otumam o koltuga![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
maymun ısı sakattır
31 çeken maymun Çiko31.3gp - YouTube
Artık maymun hayırlı olsun yarın aksam gelio bugün kafesini falan sectik Oğuzhan ve biz arkadaşları olarak bence çok eğlenceli olacak bügünde konusu gecti bende en çok s2000 le yanlarken tepkisini çok merak ediyorum :d
Benimde çok hevesim varda bir türlü cesaret edemiyorum. Bizim burda petshopta vardı çok niyetlendim ama besleme bakım falan uğraştırır diye vazgeçtim. Merakla bekliyoruz resimleri) Bu arada çikoda çok fenaymış
![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
maymun tehlıkelı oldugunu bılıyorum ..
benım kopegım var adı nazlıınsan gıbı oturuyo senı ızlıyo dınlıyor beraber tv film falan ızlıyoruz .. cınsı cocker akıl sevıyesı dıgerlerıne gore ustun sanırım golden bakmadım onlarda oyledır herhalde sıze maymunluk yapabılır yanı oyuna getırırıyor bazen ınsanı hem evde koruyucu yan tarafta kapı cıtırdasın ben tamam dıyene kadar havlıyor
zıl caldıgında aynı .. köpek bakıcaksanız cok ıyı bı ırk fazla buyumemesı ve uzun tuylerı ayrı bı guzellık tabı
oda bişey mi benim arkadaşım yakında evinde aslan besliyecek.anlaştı birileriyle ayrıntısını bilmiyorum.biraz psikopatlık var.
bence şöyle bir maymun besleyebilirsiniz mükemmel sempatik birşey.at cebe git yaniparmak maymun diyorlar google dan aratın
![]()
almışsınız sanırım hayırlı olsun. yalnız pet shop sahibi bir arkadaşım var arada sırada görüyoruz takılıyoruz falan da kediye köpege benzemiyor hiç. yani köpegi yavruyken alırsın egitirsin bir süre sonra birşeyi yapmacagından emin olabilirsin falan da maymun öyle degil işte. o anda kafasında onu yapmak varsa yıllarca egitim varsa da fark etmez. bu yüzden de tehlikeli bir hayvan. evde beslemeye pek gelecegini sanmıyorum.
hani maymun eder derler ya. aynı öyle işte.
Arada petshop'da görüyorum biraz büyükçe bir kafesinin içerisinde fakat hiç sabit durmuyor sürekli bir şeyler yapma eyleminde çok hiperaktifler
yau hakkaten bu parmak maymuna bende baktim biraz netten inanilmaz sempatikmis ya
bu da kiskanclik yada asabiyet gosterirmiki?
fiyatlari falan ne alemde acaba?
tam ogrenci isi aslinda
bi de bu maymunlardan hastalik bulasmasi falan ihtimali nedir acep?
eyyyyyy tech sen adamin aklina neler sokuyorsun gece gece![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)