ben 15 temmuzda dgs ye giriceğim için başvurmadımaslında çok istiyordum ama şans işte aynı güne denk geldi
ben 15 temmuzda dgs ye giriceğim için başvurmadımaslında çok istiyordum ama şans işte aynı güne denk geldi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
toplam yüzeceğiniz mesafe kaç mt?
6500 deniyor ama akıntıyı iyi hesaplayıp sapma olmazsa 4500 gibi bir mesefa yüzülüyor akıntınında yardımı var ama terse gelirsebüyük sıkıntı 7000 7500 e çıkabilir ulas arkadaşımızda yazmış
Ciğer konusunda sıkıntı tek sıkıntı ilk defa katılacak olmak geri şeylerde sorun yok![]()
hadi hayırlısı umarım istediğini alırsın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bugün sonuçlar açıklandı elemeleri geçmişim ingiliz yunan ve fransız rakibim var B grubundaHadi hayırlısı
hep merak etmişimdir allah kolaylık versin
Bende bir süre 25 metrelik havuzda yüzme sporu ile uğraşmıştım. Seansım 1,5 saat sürüyordu bu 1.5 saatte normal tempo hic dinlenmeden 1.5 km ile 2 km arası bir derece yapıyordum. Bu boğaziçi yarıyı tecrübeye dayanarak ortalama ne kadar sürüyor yüzmesi merak ettim. Bu sene değilde belki seneye bende katılırım diye düsünüyorum.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
ben 5000 metreyi 1.17 de tamamlıyorum hauvzda.Derece yapmış bir katılımcı ile tanıştım 17 dakikayı saymayabilirsin suda dedi fakat aksi bir durum olmazsa.Çünkü havuzda dönme süreleri var akıntı yok yoğunluğa göre önündeki birini sollamak zorunda kalıyorsun.
Boğaziçi parkuru 6 km deniliyor ama bunun kanımca 3,5 4 km gibi kısmını yüzüyoruz çünkü suyun akıntısıda yardımcı oluyor ters olamadığı sürece
Ben seneye daha iyi hazırlanıp hedefi ilk üçe büyütücem bu sene sadece derece yapsam yeter![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)