google dami aklina gelmedi :D
Printable View
google dami aklina gelmedi :D
uuuuuuu tr de de ispanyolca konuşan birilerinin olması sevindirici :D
bazen boşuna öğrenmiş gibi hissediyorum kendimi..
Ben de keşke tam olarak öğrenseydim de, gereksiz gibi hissetseydim. Temel seviye öğrendim, kendimi ifade edebilecek kadar :) Yani, hablo pokito español. :D
İü mezunu musunuz? Orada biliyorum ben ispanyol dili ve edebiyatı, çok fazla yoktu Türkiyede ispanyolca öğreten bölüm.
yok ben liseden sonra bi cengaverlik yapıp dünya üzerinde başka ülke kalmamışcasına şili (chile) ye gittim de :D
orada öğrenmiştim..
ilk üniversite hayatım, ilk evden ayrılışım vs vs..
2 seneye yakın kaldım orda, bi gittim iki sene sonra döndüm :D
edit:
no te preocupes ;)
puedes hablar mas en el futuro :D
yine yetişemedik muhabbete :(
ozaman selamın aleyküm nassınız inşallah :D
CNC makinaların başından, C kodlarının içinden, MCU anakartınnın eziyetinden Selam olsun...
19 saat oldu uykusuz iş başındayım :(
Allah razı olsun müdür..
Gece calistik smdi bu sicakta yatmasi var :(
Selamun Aleyküm kim var kim yok
s.a. gececiler :)
Aleyküm selam nasılsın abi
valla bitmez tükenmez öğrencilik hayatımın eziyetleriyle uğraşıyorum..
isyan mode on olacak yakında az kaldı :D
sen de ne var ne yok?
c kodları falan uçuşuyormu yine havada :D
hadi bakalım ilk gece mesaim :D
Meslek ne ?
Genel olarak sordum öyle =)
Selam olsun herkeze eyy arkadaşlarr..
Hoşgeldin.
[QUOTE=coder;6843871]Abi benimki asıl programcıyım; C,pic,perl,python,php,vb,c# hemen hemen hepsi var şimdi donanıma sardım hayat sıfır ve bir :D bu gecede cnc makina operatörlüğü yapıyorum beynini monitör ediyorum
/QUOTE]
Sen yazdın da ben anlamadım fazla =) Kolay gelsin program işi çok zevkli bir o kadarda karışık bildiğim kadarıyla
İyi geceler, hayırlı işler beyler. Kolay gelsin.
Ankara semalarından bir türkü ile karşınızdayım. Buradan dertlilere, efkarlılara gelsin. :D
ben elekrik eletronik müh. öğrencisiyim..
bilimim garip gurip işlerlede uğraşırım ayrıca :)
meslektaş sayılırız bi yerde desene :)
pic dışından hiçbiriyle uğraşmadım, amatör olarak uğraşıyorum yada okul tarafından uğraşılmak zorunda bırakılıyorum :D
pic dışındakilerden biraz bahsedebilirmisin bi ara bana, hangisi ilerisi için uğraşmaya daha değer bi durumda bilmiyorumda..
Valla ben geliştirmelerimi beagleboard üzerinde ARM işlemci ile yapıyorum 4 gündür pic ile ilgileniyorum makine beyni yazdım :D beaglebone üzerinde ARM cortex-a9 işlemci ve samsung 2 gb harici ram olan bir kart siparişi verdim onu bekliyorum biraz daha kurcalayacağım..
Merhabalar. :D