e30 a binerim yan yan giderim falan yazın yutuba çıkar :D
Printable View
e30 a binerim yan yan giderim falan yazın yutuba çıkar :D
heyt :D
Merhabalar! :D
bienvenido ;)
Yan cebeci yan =)
Sanırım herkesin finali var.
Cümleten iyi geceler :)
merhaba bende gecelerin işsizi olarak aranızdayım :D
Hoşbulduk başkan! Nasılsınız? :D
Öğrenci evi mutfağına tek başıma giriştim. 2 saattir onla uğraşıyorum. Son zmanlarda aldığım en saçma karar bu olsa gerek. :D
Ben de 23 yaşımdayım, 1 sene de uzadı lanet olasıca okul. Ümidi keskememek lazım, hayat süprizlerle dolu :)
Bu gece bizden başka kimse yok dün gece yoğundu biraz =)
Tekrar selam bir kaç soru soracağım 106 da gömlek neden kırılır ve kırılırsa motora başka ne masraf açar?
beyler 86 doğumluyum, hayatımda gördüğüm 4. üniversite burası.. okulum da uzadı bir yıl..
daha iki yılım var mezun olmak için..
şükredin boşverin takılmayın böyle şeylere :D
ayrıca insan azmettimi her haltın üstesinden geliyor, kafa yoran bilir işini spec ;)
Herkese ii geceler, sabahlayacaklara, iyi sabahlar. Ben çıkıyorum, davet aldım. Yarın gece sizlere eşlik etmek üzere. Sağlıcakla kalınız.
İşçi çalışsın patron uyusun :D
Herkeze selam 3 gündür rexe binemiyorum yav :D
Güllü-Sabah olmadan - YouTube
İyi geceler beyler. Ne var ne yok? Geçen gece yazdım, takmadınız bunu da unuttum sanmayın. :D
Hoşgeldin :) valla görmedim dün görsem yazardım kızma
Hoşgeldin hakan :D
Şaka yapıyorum kardeşim sıkıntı değil yahu :)
Bu aralar sıkıntılıyım. Nedeni ise Gürcü'deki arabalara baka baka kafayı yedim, taktım ya. :D
Vatandaşlık veya oturma izni alıcam herhalde böyle giderse. Yoksa başka türlü araba sahibi olamayacağım. :(
Hoşbulduk Ciğerci Günkut. Ne var ne yok? :D
gürcü işi nası oluyo beyler bi anlatın hele :)
Valla bir yöntemini bulup, almaya çalışacağım. Ya öyle ya da böyle.
Misal: იყიდებრMERCEDES C 200 - 1996წ. ფáƒáƒ¡áƒ˜ 2660 $ იáƒáƒáƒáƒœáƒ˜áƒ - MyAuto.ge
Bu araba kaçar mı bu fiyata soruyorum sana? Biz burda ölmüşüz be.