taksit taksit söyleme şunu şifre ne arkadaşım :D
Printable View
Yıl 2010 Ağustos ayı.
Yaklaşık 1 yıldır ama çok nadir olan bir rahatsızlığım vardı,Ağustos ayında iyice fazlalaşmıştı.Rahatsızlığım ise idrarımı yapamıyordum.
Neyse bir gün evdeyim o sıralar sürekli evdeydim zaten.Neyse tuvalete gidiyim dedim zorluyorum yok gelmiyor yapamıyorum,aradan bikaç saat geçti,bi daha deneyim dedim yine yapamıyorum,ulan bohu yedin Murat dedim,kendi kendime.
Ertesi gün oldu halen yapamıyorum kasıklarım ağrıyor,karnım iyice şişti falan o gün gece iyice dayanılmaz hale geldi apar topar acile gittim.Film çektiler ve ardından doktor sonda takmak için yanına çağırdı.Hassss... dedim ve gittim,neyse ki bu erkekti.
İndirdim donu açtım bacakları aldı eline,kremledi :D Sonra elinde hortumu idrar keseme kadar soktu ucundan ama inanılmaz kötüydü,2 gün öyle gezdim,çişim geldiğinde kendi kendine işiyordu falan :hehe:
Aradan 2 hafta geçti yine oldu ve yine sonda taktılar.Sonra bi test yapmaları gerekiyormuş.
Gittiğimde odada 4 erkek doktor,1 tane bayan hemşire var.Hay aq böyle kaderin dedim ve altımda ne var ne yok çıkardım yattım bacakları ayırdım gören doğum yapıyo sanar o pozisyondaydım.Bayan hemşire geldi aldı eline benimkini tel gibi hortumu soktu ucundan idrar keseme kadar :( sonra bastılar serumu mesaneme :(
Ulan hem gülmek istiyorum hem ağlamak istiyorum acayip bir durumda yahu,4 tane erkek doktor var hemşireye taktırdılar. :D:D Kime anlattıysam krize girdi aq.
yanlış posttttt
yapıcak birşey yok panpa zaten bahane arıyo'du onuda buldu dıyosun yanı :D:D
allahtan hemşire acemi değilmiş sondayı ya yanlış yerden taksaydı :D
Bizmi yendik :D
nickleriniz neydi yahu
cookies ve agah tamamda diğerleri kimdi :D
Herkes murat...turat nickli elemanı merak ediyo dimi şimdi :D
millet maç bitti aloooooo
bunların topuna başlayacam az kaldı :D