Printable View
gonzy'm o benim,bebeğim :(
Alıntı: Agah Nickli Üyeden Alıntı o 106 buraya gelicek ! :D :D rakı sonrası hali var sanki :D sen bu gece uzak durdun gel aramıza gir sende :D
abi sen o nu kaça almıştın ayptır sorması ?
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı rakı sonrası hali var sanki :D sen bu gece uzak durdun gel aramıza gir sende :D açç geliyorum :D : D: :D
Alıntı: Agah Nickli Üyeden Alıntı abi sen o nu kaça almıştın ayptır sorması ? Corsa 1.7 dti ile takasladık.
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Corsa 1.7 dti ile takasladık. cok iyi takas :) benimde hedefimde var bi fare, ya beyazz ya da indigo blue :)
Alıntı: Agah Nickli Üyeden Alıntı açç geliyorum :D : D: :D beyler pıtırcık düştü araya gidiversinde aklı başına gelsin :D Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Corsa 1.7 dti ile takasladık. bir cenaze gitti bir cenaze geldi :D
Alıntı: Agah Nickli Üyeden Alıntı cok iyi takas :) benimde hedefimde var bi fare, ya beyazz ya da indigo blue :) beyaz değil de cem yılmaz al :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı beyaz değil de cem yılmaz al :D saat 12 yi geçti, açık konus benle :D :D :D
Alıntı: Agah Nickli Üyeden Alıntı saat 12 yi geçti, açık konus benle :D :D :D kötü espriydi,anlamadın mı :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı kötü espriydi,anlamadın mı :D dedim ya, 12 yi geçti saat :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı kötü espriydi,anlamadın mı :D arkadaş bir mola yaptık iğrenç espriler havada uçuşmuş ya:D:D
hmm neyse salla :D arabamı özledim :( Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı arkadaş bir mola yaptık iğrenç espriler havada uçuşmuş ya:D:D :hahaha::hahaha:
jeton yeni düştü akü :D beyazıt öztürk :D :D :D :D :D :D :D :D
onur pıtırcık düştü panpa, gel beraber heder edelim şunu :D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı onur pıtırcık düştü panpa, gel beraber heder edelim şunu :D abi o zaten heder olmuş birde biz hor kullanmayalım :D:D muro senin araba nerde ya:D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı onur pıtırcık düştü panpa, gel beraber heder edelim şunu :D bi bitmediniz yüksek voltajlı akü ya :D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı abi o zaten heder olmuş birde biz hor kullanmayalım :D:D muro senin araba nerde ya:D sanayide daha ya :( bide benzin'de zamlandı iyice nasıl bineceksek.
Alıntı: Agah Nickli Üyeden Alıntı bi bitmediniz yüksek voltajlı akü ya :D lem pıtırcık sana magirus arka 4lü fantazisi yaparım heee :D