FB10ur Nickli Üyeden Alıntı alla alla ilginç zevkini aldın bence yada seni rs kadar sarmadı diyebiliriz... yok sardı da,tam performansın da gitmiyor o canımı sıkıyor,şuan herşey kısıtlı yapamıyorum bişey,biraz düzeltmek lazım durumları.
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı yok sardı da,tam performansın da gitmiyor o canımı sıkıyor,şuan herşey kısıtlı yapamıyorum bişey,biraz düzeltmek lazım durumları. yavaş yavaş herşey olur kardeşim sıkma canını sen durumları düzeltince onuda toplarsın..
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı alla alla ilginç zevkini aldın bence yada seni rs kadar sarmadı diyebiliriz... benim uyuma şansım yok çalışıyorum bende çok ağır bi yemek yedim ayıptır söylemesi bide üstüne burn içtim şimdi salak saçma oturuyorm
SM PERFORMANCE
yeter la ben yatıyorum, sizi mi çekecem bu saatte
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yavaş yavaş herşey olur kardeşim sıkma canını sen durumları düzeltince onuda toplarsın.. İnşallah yahu valla,babama'da diyemiyorum,s*çar ağzıma. tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı bende çok ağır bi yemek yedim ayıptır söylemesi bide üstüne burn içtim şimdi salak saçma oturuyorm Afiyet olsun,burn kötü oluyo bu saatte geçen hafta gece 3'de 500 ml burn içtim uykum olduğu halde sabah 10'du uyuduğum.
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı yeter la ben yatıyorum, sizi mi çekecem bu saatte hep ben gelince böyle yapıon yanlız
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı yeter la ben yatıyorum, sizi mi çekecem bu saatte terbiyesize bak sizimi çekicem sen git sayısal çek bu saatte ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı İnşallah yahu valla,babama'da diyemiyorum,s*çar ağzıma. muhtemelen seni darbuka diye çalar peder ben moladayım gençler gelince devam ederiz..
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı hep ben gelince böyle yapıon yanlız napim tipin bozuk FB10ur Nickli Üyeden Alıntı terbiyesize bak sizimi çekicem sen git sayısal çek bu saatte işimi şansa bırakmam, garantili işi severim bilirsin neyse ben kaçtı hayırlı geceler. Onur senin hakkında şikayet maili atacam gece mesaide çalışmıyor anca geyik yapıyor diye
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı muhtemelen seni darbuka diye çalar peder ben moladayım gençler gelince devam ederiz.. senin ben... krize girdim
iyi geceler genç abiler.
Agah Nickli Üyeden Alıntı iyi geceler genç abiler. iyi geceler kardeşim
muhabbetnz bol olsn dicem de herkes sustu bi anda
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı napim tipin bozuk işimi şansa bırakmam, garantili işi severim bilirsin neyse ben kaçtı hayırlı geceler. Onur senin hakkında şikayet maili atacam gece mesaide çalışmıyor anca geyik yapıyor diye sıkıntı yok abi ben işimi yapmasam burda olmam emin ol ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı senin ben... krize girdim yalan mı olm yanına birde 106'yı alır tef diyede onu çalar Agah Nickli Üyeden Alıntı iyi geceler genç abiler. aleyküm selam genç kardeşim
Naber gençler
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yalan mı olm yanına birde 106'yı alır tef diyede onu çalar valla doğru panpa la o değilde ben yokken arabanın anahtarını alıp arabaya binerse çok fena azar işitirim.ala ala bunu mu aldın diye kızar
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı valla doğru panpa la o değilde ben yokken arabanın anahtarını alıp arabaya binerse çok fena azar işitirim.ala ala bunu mu aldın diye kızar olum babanın sana kızması için arabaya binmesine gerek yok seni evin içinde görse yeter
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı olum babanın sana kızması için arabaya binmesine gerek yok seni evin içinde görse yeter Yok la hiç yüzüme kızmadı bunca senedir. Hep arkamdan kızar,Annem'de bana söyler ama sonra
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Yok la hiç yüzüme kızmadı bunca senedir. Hep arkamdan kızar,Annem'de bana söyler ama sonra adam anlamış senin ne yüzsüz bir evlat olduğunu yüzüne kızmıyor
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı adam anlamış senin ne yüzsüz bir evlat olduğunu yüzüne kızmıyor iyice aşağıladın sende beni gece gece ha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları