Bugün döndüm eve bir mallik bir aptallık noluyoruz la bakışları bende.. Sıcak çarptı galiba, çok çarptı, öyle böyle çarpmadı..
Printable View
nerde bu gececi abiler ?? :)
is arıyorum abiler, kardeşler. Kulağınıza bi yerden fırsat gelirse bekliyorum öm'den. :DAlıntı:
Yeni konu açmak istemedim. Çeviribilim son sınıf öğrencisiyim, okulum alttan 2 dersimden ötürü uzadı. Ağustostan itibaren çalışmak üzere part time( haftaiçi 1-2 gün ders programıma göre) dışında çalışabilirim. İngilizce, almanca konusunda yardımcı olabilirim, okuduğumu idrak edebilecek kadar da ispanyolcam mevcuttur. Daha önce kısa süre matbaa görevlisi olarak, 4 ay otel ve de restaurantta mutfak elemanı, 5 aydan fazla da garson/komilik tecrübem mevcut.
Fakat bunların (garsonluk hariç) dışında bir iş arıyorum, tecno market olur, garsonluk olur. Kısa sürede uyum sağlarım, aklınızda soru işareti olmasın. :)
Istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum bu arada. :icon_tup:
selam uyudunuz mu ya :Deli:
Ve Selamun Aleyküüm İstanbuldan selamlar..
aleküm selamm :) var mı ankaradan kimsecikler :)
İyi geceler gençler. :D
@Mutu moral bozmak gibi olmasın da, bende 1 senedir iş arıyorum nasıl olacak bu işler kardeşim? :D
bende varım :D
Est. Öyle kolay pes eden birisi değilimdir. Şimdiye kadar da iş aradığımda 1 ay içinde bulmuşumdur, sadece yaz için de olsa. :D Belki denk gelmiştir, ama bilmiyorum. Gelince bakacağız Türkiyeye :)
Daha önce 3 kere Bursaya gitmeme, 1 kere de yol üstünden geçmeme rağmen, bursada iskender yiyemedim henüz. Bi yol üstünde mekanda yemiştim, sağlam kitlemişti, bir de izmirdeki iskenderden bile kötüydü. :D
Herkese selam. Bende gecelerdeyim :sorybom:
Ula başım 2 gündür çatlıyor resmen. Ülkeye dönünce hasta olsaydım, bir sürü iş var, kolumu kaldırcak halim yok.
Start verdim hayırlı geceler