nerde bu gececi abiler ??![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
is arıyorum abiler, kardeşler. Kulağınıza bi yerden fırsat gelirse bekliyorum öm'den.Yeni konu açmak istemedim. Çeviribilim son sınıf öğrencisiyim, okulum alttan 2 dersimden ötürü uzadı. Ağustostan itibaren çalışmak üzere part time( haftaiçi 1-2 gün ders programıma göre) dışında çalışabilirim. İngilizce, almanca konusunda yardımcı olabilirim, okuduğumu idrak edebilecek kadar da ispanyolcam mevcuttur. Daha önce kısa süre matbaa görevlisi olarak, 4 ay otel ve de restaurantta mutfak elemanı, 5 aydan fazla da garson/komilik tecrübem mevcut.
Fakat bunların (garsonluk hariç) dışında bir iş arıyorum, tecno market olur, garsonluk olur. Kısa sürede uyum sağlarım, aklınızda soru işareti olmasın.![]()
Istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum bu arada.![]()
![]()
Instagram: mutusgarage
aleküm selammvar mı ankaradan kimsecikler
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
İyi geceler gençler.![]()
@Mutu moral bozmak gibi olmasın da, bende 1 senedir iş arıyorum nasıl olacak bu işler kardeşim?![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Est. Öyle kolay pes eden birisi değilimdir. Şimdiye kadar da iş aradığımda 1 ay içinde bulmuşumdur, sadece yaz için de olsa.Belki denk gelmiştir, ama bilmiyorum. Gelince bakacağız Türkiyeye
![]()
Daha önce 3 kere Bursaya gitmeme, 1 kere de yol üstünden geçmeme rağmen, bursada iskender yiyemedim henüz. Bi yol üstünde mekanda yemiştim, sağlam kitlemişti, bir de izmirdeki iskenderden bile kötüydü.![]()
Herkese selam. Bende gecelerdeyim![]()
Ula başım 2 gündür çatlıyor resmen. Ülkeye dönünce hasta olsaydım, bir sürü iş var, kolumu kaldırcak halim yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)