estağfurullah abi yanlış anlama,başka kişilerde diyo sık sık o yüzden sevmiyorum o cümleyi,senlik bişey değil.
anladım, o duyguyu iyi bilirim. bana her seferinde boz ayı diyorlar bozuluyorum, özümde kutup ayısıyım ben, bir atasözünün yüzünden ırk ayrımı yapıyor millet
M3yener Nickli Üyeden Alıntı
indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
anladım, o duyguyu iyi bilirim. bana her seferinde boz ayı diyorlar bozuluyorum, özümde kutup ayısıyım ben, bir atasözünün yüzünden ırk ayrımı yapıyor millet
Allah iyiliğini versin emi
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
ofiste şuan arkadaşlar bana bakıyor hayırdır diye yarıldım burda
murat sana güzel bir haberim var , geçen bir tempra gördüm adam resmen amerikan sesi çıkarıyordu, nerede yaptırdığını ögrendim corsaya subaru sesi çıkaran egzos yaptırıp hediye edeceğim sana
M3yener Nickli Üyeden Alıntı
indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
murat sana güzel bir haberim var , geçen bir tempra gördüm adam resmen amerikan sesi çıkarıyordu, nerede yaptırdığını ögrendim corsaya subaru sesi çıkaran egzos yaptırıp hediye edeceğim sana
yok abi kesmez beni,o mavi rengi olmadan o sarı jantı olmadan suby olamaz hiçbişi
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
abi iyi bişey alıyım başımı ağrıtmasın diyorsan en kötü 60 lira gözden çıkar bu dediğin modeller için ve bi 10 lirada kenarda dursun.70 lira gözden çıkarmalısın.
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı
yürü be panpa ama öyle alıcağıma falan bu saatler'de yanlış anlaşılmalara yol açabilir aman diyim
ahaha yok daha neler
Murat CANTÜRK