tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı yok artık barnak yokmu öteki eldeki kac cm DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Ben cevap verirsem ağlarsınız kıyamam sonra teselli falan boş işler bunlar gut nayt evribadi uahsudhas adam 2 karıs 2 tutam diyor amk huasdhuasd
Na-Crx...
[QUOTE=Günkut;6257696] FB10ur Nickli Üyeden Alıntı hadi hadi cok duydum ben bunları çok duydum derken zamanın'da bende böyle bahaneler'le uzadım diyorsun yaneee
Günkut Nickli Üyeden Alıntı uahsudhas adam 2 karıs 2 tutam diyor amk huasdhuasd Yetkili ablalar söyledi ben bişey demedim
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
uashduashduhasdhashduhasudhuashduasad kendi kendine alıntı yapıon yine kendine söylüyosun abi bu kadar acık sözlü helal olsun takdir ettim :d
Günkut Nickli Üyeden Alıntı uashduashduhasdhashduhasudhuashduasad kendi kendine alıntı yapıon yine kendine söylüyosun abi bu kadar acık sözlü helal olsun takdir ettim :d kanka bu saatler'de normal karşılamak laızm artık sulanmaya başladı beyin 12'den beri pc başında:d
onur ayakla anca bukadar yazabiliyor idare edin sizde
M3yener Nickli Üyeden Alıntı indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı kanka bu saatler'de normal karşılamak laızm artık sulanmaya başladı beyin 12'den beri pc başında:d yorumsuz
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı onur ayakla anca bukadar yazabiliyor idare edin sizde ayıp oluyor ama abi
neresi sulanıyor asdhasudhashd :d şıpşıp şılakşılak
vay arkadas ne forummus gece tayfasi hep iptal
If you have no LAG, you have no turbo..
erdem325 Nickli Üyeden Alıntı vay arkadas ne forummus gece tayfasi hep iptal yakında biri çıkıp arif'in attığı golü ararken nereye geldim diyecek diye korkuyorum bazen
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı ayıp oluyor ama abi neresi ayıp kabiliyet meselesi, biz beceremiyoruz diye niye yüzümüze vuruyorsun
neyse ben yatiym artık
SM PERFORMANCE
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı neyse ben yatiym artık asudhaushduahsdhasudhuashdasd
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yakında biri çıkıp arif'in attığı golü ararken nereye geldim diyecek diye korkuyorum bazen ahuahahahhaha bende yazarken korkuyorum valla sendemi ayakla yaziyon la niye ara ara yaziyon dicek diye biri D:
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yakında biri çıkıp arif'in attığı golü ararken nereye geldim diyecek diye korkuyorum bazen BORKED Arif'in Manchester'a Attığı Gol - YouTube
erdem325 Nickli Üyeden Alıntı ahuahahahhaha bende yazarken korkuyorum valla sendemi ayakla yaziyon la niye ara ara yaziyon dicek diye biri D: var var ara ara geç yazıyorsun abi hangi site ?
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı neresi ayıp kabiliyet meselesi, biz beceremiyoruz diye niye yüzümüze vuruyorsun abi sen tecrübe konuşturursun gerekirse sen zamanın'da bırak ayakla yazmaya çalışmayı dilin'le bile klavye'den yazı yazmışsındır
erdem325 Nickli Üyeden Alıntı ahuahahahhaha bende yazarken korkuyorum valla sendemi ayakla yaziyon la niye ara ara yaziyon dicek diye biri D: öyle bir kabiliyetin varsa bizimlede paylaş tekniklerini
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları