E-5 istanbul yönü Full çakılı. Allah sabır versin.
New Toy! - 41 AJV 325
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı kutup ayısı olan zaten benim, basketciler incirliktendi 1 beyaz 2 zenci boz ayı olanda coachları idi aralarında bahtsız olan düşünsün dedim attım arabaya o arabadan hayır geldimi daha
Agah Nickli Üyeden Alıntı o arabadan hayır geldimi daha geçenki magirus ne alemde agah, onda sorun olmadıysa bunda da sorun çıkmaz
M3yener Nickli Üyeden Alıntı indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
OzanCELENK Nickli Üyeden Alıntı Yol calismasi varmis eve sabaha varicam insallah hmm Allah sabır versin sinir bozucu bi durum,ankara'da metro çalışması var hep kapalı yollar hergün çekiyorum o kahrı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı kutup ayısı olan zaten benim, basketciler incirliktendi 1 beyaz 2 zenci boz ayı olanda coachları idi aralarında bahtsız olan düşünsün dedim attım arabaya ahahahahhaha krize girdim yaa ahauahfkjugkjhgsa murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı zenciyi duyunca nasılda canın çekti hee sorma,iğrenç yemek yiyorum
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı geçenki magirus ne alemde agah, onda sorun olmadıysa bunda da sorun çıkmaz bişi derdim de, boşver
oooo murat bey teşrif etmiş
DR. OWL
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı ulan sende ne varki, ben clioya 3 basketci 1 boz ayı 1de kutup ayısı sıgdırdım Sığmakta problem yok. Bende Honda Crx'in arkasında yolculuk ettim ama Sığmak var, Rahat kullanmak var.
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Sığmakta problem yok. Bende Honda Crx'in arkasında yolculuk ettim ama Sığmak var, Rahat kullanmak var. crx arkasına bindiysen sıkıntı yok
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı hee sorma,iğrenç yemek yiyorum gel sana şırdan ısmarlayım HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı oooo murat bey teşrif etmiş biz hep burdayız asıl sen teşrif ettin
şırdan ne be :Z
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı şırdan ne be :Z gece çalışanlar konusundasın, açık olan tüm dükkanlarda görebilirsin
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Sığmakta problem yok. Bende Honda Crx'in arkasında yolculuk ettim ama Sığmak var, Rahat kullanmak var. crx ın arka koltugu fecı rahattır sadece bagaj camıyla cıfleşen kafanı saymazsak murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı biz hep burdayız asıl sen teşrif ettin ben senden once gırdım baktım kımse yok cıktım
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı şırdan ne be :Z Boşver..
Agah Nickli Üyeden Alıntı gece çalışanlar konusundasın, açık olan tüm dükkanlarda görebilirsin görünce kendinden geçti sesi soluğu çıkmıyor
şaka maka piyasada adam akıllı crxler bi elin parmaklarından az.
Agah Nickli Üyeden Alıntı şaka maka piyasada adam akıllı crxler bi elin parmaklarından az. bi kadir abiminki vardı işte bi eskilerden seyran abının vardı 2-3 tane bişe. Yakında alırsak bide biizimkini ekleriz
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı [IG]http://e1210.hizliresim.com/12/8/drybl.jpg[/IMG] midem kalktı yahu foto attı face'den
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı bi kadir abiminki vardı işte bi eskilerden seyran abının vardı 2-3 tane bişe. Yakında alırsak bide biizimkini ekleriz crx cok iyi bi araba, tam projelik
Selamın aleykumm BORKED
PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları