dodoo Nickli Üyeden Alıntı Bi an bize ayı dicen diye korktum araya kışı falan katıyosun aaaa Hahhahah ulan. sınavlar nasıl geçiyor @taytay a.selam
"Korkmadık, savaştık"
MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Hahhahah ulan. sınavlar nasıl geçiyor @taytay a.selam Bi iyi bi kötü, çifte şans beraberlikte iade
Benimkilere kıyasla çok i̇yiymis hacı. Benimkiler zencili konulu filmler gibi geciyor
dodoo Nickli Üyeden Alıntı Gangnam style aleykum selam eyv sabahı bekliyoruz yine uykusuz gecelerrr
MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Benimkilere kıyasla çok i̇yiymis hacı. Benimkiler zencili konulu filmler gibi geciyor 4 senede bitireyim başka derdim yok
benim kankam gelmiş hızlı balık çipuranın sahibi beni çüklememiş
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
dodoo Nickli Üyeden Alıntı 4 senede bitireyim başka derdim yok Onu sadece sen değil herkes istiyor
selam verdik cvp gelmedi ben gidiom edit : Mbuğra a.selam sonradan gördüm gece çalışmanın etkileri
beni hala siklemedi
driftboy Nickli Üyeden Alıntı beni hala siklemedi len yukarda sana gönderme yaptım anlamadı Bursa nasıl napıon
bitmeyecek gece ve gene sınavlarım
taytay Nickli Üyeden Alıntı len yukarda sana gönderme yaptım anlamadı Bursa nasıl napıon bursa napıyo bilmiyorumda ben suan sakaryada 205 sesi dinlyom analı avratlı sökmüş egzozu çatara patara geziyo
driftboy Nickli Üyeden Alıntı bursa napıyo bilmiyorumda ben suan sakaryada 205 sesi dinlyom analı avratlı sökmüş egzozu çatara patara geziyo facede yazıoz oralı olmuosun baska baska insanlar begenior yazımı ahaha
driftboy Nickli Üyeden Alıntı bursa napıyo bilmiyorumda ben suan sakaryada 205 sesi dinlyom analı avratlı sökmüş egzozu çatara patara geziyo Vayt nabıyon benim memlekette
bu arada bende aslen sakaryalıyım
Ooo ekledim sizi favorilere beyler Edit: Driftboy u eklemeyebilirim, o bursalıymış sanırım
taytay Nickli Üyeden Alıntı facede yazıoz oralı olmuosun baska baska insanlar begenior yazımı ahaha Abi valla farketmedim gece gece biton olay geldi başıma dodoo Nickli Üyeden Alıntı Vayt nabıyon benim memlekette okuyom ben yaa
dodoo Nickli Üyeden Alıntı Ooo ekledim sizi favorilere beyler Edit: Driftboy u eklemeyebilirim, o bursalıymış sanırım sakaryayı sevmior zaten drfit salla driftboy Nickli Üyeden Alıntı Abi valla farketmedim gece gece biton olay geldi başıma ne oldu la günay varmıydı yanında ? o deilde seni banlı görmeye alışmışım online görünce garipsiyorum
taytay Nickli Üyeden Alıntı sakaryayı sevmior zaten drfit salla ne oldu la günay varmıydı yanında ? o deilde seni banlı görmeye alışmışım online görünce garipsiyorum Orda okuduğu için bi seferlik bişi demeyebiliriz bence, okulu bitsin, sonra düşünürüz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları