S.a iyi çalışmalar
Baps.
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Rs candır ayık ol ! 1.5 dci 90 hp start&stop
SM PERFORMANCE
selamın aleyküm
Rs senin olsun istemiyorum cantürk
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı 1.5 dci 90 hp start&stop al yazılımı çaktır bide yeter FB10ur Nickli Üyeden Alıntı selamın aleyküm Aleyküm Selam hoşgeldin panpa.
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı al yazılımı çaktır bide yeter Aleyküm Selam hoşgeldin panpa. hoşbulduk yavru ceylan hayırdır rs'ler falan havada uçuyor...
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Rs senin olsun istemiyorum cantürk bana artistlik yapma ! neyse yahu napıyorsun bakam sesin soluğun çıkmıyor... FB10ur Nickli Üyeden Alıntı hoşbulduk yavru ceylan hayırdır rs'ler falan havada uçuyor... rs'e laf ediyor bunlar
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı S.a iyi çalışmalar FB10ur Nickli Üyeden Alıntı selamın aleyküm aleyküm selam beyler. nassnz
kanka fenalardayım 7. birayı açtım tuvalete gitmeye üşeniyom
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı bana artistlik yapma ! neyse yahu napıyorsun bakam sesin soluğun çıkmıyor... rs'e laf ediyor bunlar zevk ve renk meselesi diyelim neyine laf ediyorlar onuda söyle bari tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı aleyküm selam beyler. nassnz eyw seni sormalı hoşgeldin...
driftboy Nickli Üyeden Alıntı kanka fenalardayım 7. birayı açtım tuvalete gitmeye üşeniyom ne vardı da içiyon,ne anlıyonuz alkol'den bee. FB10ur Nickli Üyeden Alıntı zevk ve renk meselesi diyelim neyine laf ediyorlar onuda söyle bari aynen öyle yok ya şakasına diyorum takılıyorum ozan bey renault sevmezmişte ondan öyle dedim
Gel bigün otur beraber içelim, su içmekten vazgeçersin benle içerken.
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı ne vardı da içiyon,ne anlıyonuz alkol'den bee. aynen öyle yok ya şakasına diyorum takılıyorum ozan bey renault sevmezmişte ondan öyle dedim normalde bende renault sevmiyorum,ama rs saygı duyulacak bir seri olduğundan saygı duymak gerek
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Gel bigün otur beraber içelim, su içmekten vazgeçersin benle içerken. Gel Ankara'ya içek ama biraları ben almam ocağıma incir ağacı dikersin sonra FB10ur Nickli Üyeden Alıntı normalde bende renault sevmiyorum,ama rs saygı duyulacak bir seri olduğundan saygı duymak gerek Aynen dediğin gibi bende öyleyim
Hem misafir olarak cagır, hemde bana hesap ödet. Bide dömeleyim ?
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Hem misafir olarak cagır, hemde bana hesap ödet. Bide dömeleyim ? yok sağol son dediğini istemiyorum ama diğerleri olabilir neden olmasın ki ? şaka len sen gel durumum varsa o gün,alırım ben
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Hem misafir olarak cagır, hemde bana hesap ödet. Bide dömeleyim ? burayada mı geldin be bilader sal beni olm artık f.g mi bira mı belli değil bu
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Hem misafir olarak cagır, hemde bana hesap ödet. Bide dömeleyim ? zararlı çıkarsın söylim sana yapmam demez bu rahatsız biraları ödemeye razı olursun
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı zararlı çıkarsın söylim sana yapmam demez bu rahatsız biraları ödemeye razı olursun çok çakalsın panpa çoook
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları