tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı eminmisin Valla perşembe günü akşam saat 4'den beri uyku yok bende Bazı şeyler değişiyor
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı gel de bana sor nasıl düzeltçez bilmiyorm.. gerçi bu postu buraya hiç yoksa 50 kere yazdım hala düzelmedi uyku alışmamış g.... don durmazmış benim pek ümidim yok düzelmesi konusunda zaten
If you have no LAG, you have no turbo..
erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Valla perşembe günü akşam saat 4'den beri uyku yok bende Bazı şeyler değişiyor pazar oldu artık farkındamsn
SM PERFORMANCE
erdem325 Nickli Üyeden Alıntı alışmamış g.... don durmazmış benim pek ümidim yok düzelmesi konusunda zaten benim öyle olmuyo işte peder ağar sıkıntı yapıyo o işe
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı pazar oldu artık farkındamsn Daha 2 gün gideri var
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı benim öyle olmuyo işte peder ağar sıkıntı yapıyo o işe ben 2005 den beridir yanlız yaşıyorum, eve gittiğim zamanlardada pek varlığımı sallamıyorlar o nedenle
erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Daha 2 gün gideri var hık hık der gidersin valla erdem325 Nickli Üyeden Alıntı ben 2005 den beridir yanlız yaşıyorum, eve gittiğim zamanlardada pek varlığımı sallamıyorlar o nedenle bende 2008 den beri yanlız yaşıyorm yazları mecburen aileyle çok zor oluyo ... alışınca insan
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı hık hık der gidersin valla Hahaha iyimiş bu
Sabah oldu nihayet
Sizlere iyi uykular
Offf fena yorulmusum.
erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Sizlere iyi uykular Siz uyumuyosunuz herhalde
athem Nickli Üyeden Alıntı Siz uyumuyosunuz herhalde Ben devam
erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Ben devam Helal o zman kolay gelsn
athem Nickli Üyeden Alıntı Helal o zman kolay gelsn Eyvallah
gececiler nerelerde
Kim var kim yok
RESPECT YOUR ELDERS
***** şişe bu beyler. DÜn gece resmini koyacağım demiştim. Ama son google da bile yok, zehirlensek kime dava açıcaz!?
Instagram: mutusgarage
günaydınlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları