sen kesin benimsemişsindir de ben alışamadım yahu bugün evde günü soruyordum en son binayıda boşalttık yatış işlemi başlar
yok ben hala günleri tarihleri şaşırıyorum hatta artık takmıyorum bile. Nasipse bu sene son yazım artık geceleri kapatıcam vucudum bile SOS veriyor artık
free-hifi Nickli Üyeden Alıntı
bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...
yok ben hala günleri tarihleri şaşırıyorum hatta artık takmıyorum bile. Nasipse bu sene son yazım artık geceleri kapatıcam vucudum bile SOS veriyor artık
evet o konuda öyle gündüze geçildiğinde de adapte olmak zor oluyor ama vücüd normale dönüyor sonuçta
evet o konuda öyle gündüze geçildiğinde de adapte olmak zor oluyor ama vücüd normale dönüyor sonuçta
gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor bide beim bünye iyice saçmaladı 2-3 gün 4 saat uyku yetiyor, 4. gün bitiyor galiba bünye 12 saat uyusam da uykusuz oluyorum
free-hifi Nickli Üyeden Alıntı
bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...
gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor bide beim bünye iyice saçmaladı 2-3 gün 4 saat uyku yetiyor, 4. gün bitiyor galiba bünye 12 saat uyusam da uykusuz oluyorum
ben 9 saat uyuyorum sabah gece gazeteye geliyorum 03:30 gibi bitiriyorum gazeteyi boşaltıyorum sonra üçlü koltukta uyuma