User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: go-kart icin motorsiklet motoru tavsiyeleri?

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ybr nın motorundan tak geç ya

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı bı kere kullancııgın makıne onemlı honda kullanıcaksın racıng takıcaksan parcası ucuz paso kol fılan cıkartmaz 600rr motoru alıcaksın elektırık tesısatı kontak alıcaksın sora devam edıceksın tak calıstır 5 mılyara tesısatı motoru al en ucuk fıyatlarla gerısı sende hesabını yap ama cıddı ıyı olur bence atv yap derım yada buggy az daha kasıp gece caddeyıde yakarsın

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaNiSaLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scoter tarzı 1 motor uyarsa mesele 125lik yada 150lik kaç hp onlar bilmiyorum . Ama gayet tatminkar olur sanırım ?
    valla motorsiklet motorlari hakkinda hicbir fikrim yok bende bilmiyorum acikcasi

Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 cc bir motor yeterli olur. Digerleri cok kontrolsuz olur. Rotaxlarda 32hp falan var bence o bile cok ucuk. Kg/hp orani onemli olan. Ton basina dusen rakam 32hp bir motorda 150 kg bir go kartta yaklasik ton basina 213 hpye tekabul ederki bu rakamda inanilmaz iyi bir rakam. Ozellikle go kart icin
    evet bende rotax li go-kart izledigimde oha demistim iyi gidiyordu..
    kassak rotax da bulabiliriz belki ama onla ugrasmak zulum, omurleri kisa vs vs..
    o zaman al limit 25-30 hp falan mi olmali sizce?

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence otomatik şanzımanlı 250cc falan scooter motoru yeterli

600cc uçurur birde vites tertibatı falan daha çok uğraşırsınız
    evet otomatik viteslilerin montaji, sistem kurgusu falan cok basit olur ama pistte nasil olur acaba?
    yani go-kartla yanladigimizda yigilmalar kesilmeler olursa tamamen hayal kirikligi olur..
    amacimiz zaten pistte keyfe keder kasilmadan drift yapmak..
    yanlayinca kesilmemeli yani..
    bundan dolayi kestiremiyorum otomatik sanzumanla nasil olur diye..

Alıntı Smt_Krblt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 5 yıldır karting olayıyla ilgileniyorum çanakkaledeki pist çok buyuk olmasada 9 hp lik honda motorlu rimoları kullanıyoruz sürüş konusunda kendinize güveniyorsanız bence vitesli bi sistem yapılmalı otomatik şanzımanda aktarma çok sıkıntılı yavaşladığı zaman hız kazandırmak için zaman kaybediyorsunuz yanladığınız zaman hemen yavaşlıyor vs vs ama vitesli bi sistem olabilirse eğer görüntü bu olur.
    dip not: hızlı bi makina olursa ister sert kullanırsınız ister yumuşak ama yavaş bi makina olursa sadece yavaş kullanabilirsiniz
    YZF R1 Go Kart - YouTube
    kullanim konusunda sorun olmaz, zaten kardesim ultra hardcore kullaniyor
    bende eh iste onun pesinden gidebiliyorum..
    yani pistide biliyoruz pistteyken limitlerimizide..
    aslinda bende istiyorum hizli bir makine ama fiyat performans onemli suan icin..
    cok fazla ayiracak butcemiz yok bu is icin..

Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 2 zamanlı ogar motoru koyabilrsiniz hem bedava gibi bir paraya bulursunuz hem sesi extrem olur hem gıdısı güzel olur 2 zamanlı motor bir başka zevk
    bu ogar nedir ne degildir?
    yeminle hicbir fikrim yok

Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat uygun olsun diosan,yeni model racing makinaları uygun olmaz, haa uygundan kastını da bilmioruz tabi ama, anladığım kadarıyla farklı tatlı bişiler yapıcaksınız,eski model karburatörlü tiplerden honda cbx 750 motorunu tavsiye ederim (eski polis motorları piyasada oldukca yapan bozan urasanlar var).bu motorun adedi bilgilerini tam bilmiorum ama bi tren gibi tork üretio. 4 silindir, şaftlı bi alet, fiyatları da oldukça uygun olur. hatta ben olsam ultra fantaziye kaçar bu motorla 4 çeker gokart yapayım falan derim

fiyat performans dengesi bakımından cbx 750 makinası diyorum
    evet bu tarz yorular bekliyorum acikcasi
    cbx 750 himmm
    fiyatlari hakkinda bir bilginiz varmi acaba?

Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cagiva mito
    Aprilla RS
    Derbi GPR

Bu ucunun makinesi de 2 zamanli 125 cc. 600luk falan gokart icin fantezi olur, zevk vermez. Anca gaza oturup araci dondurursunuz.

Stabil guc istiyosaniz bu 3 motorun makinelerini kullanabilirsiniz. 3ude 20 hp civarinda. Tam kivaminda bi gokart olur.
    bunlarada bakacagim..
    sizin eger fiyatlari hakkinda bilginiz varsa memnun olurum..

Alıntı DarkSky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gokart işinden pek anlamasamda 600 yada 1000lik motorların çok fazla olacağını düşünüyorum.250cc lik basit bir motor işinizi görür gibi.Gokart ta olsa gücü düzgün aktarmak ve durmak önemli bence.
    aktarim ve frende sknti yasamayiz yeterki fiyat performans konusunda aklimiza yatan bir motor bulalim..

Alıntı tarantino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 zamanlı 251 cc MZ motoru bu iş için çok uygun 4 zamanlıda 450 lik makinaya denk gelir hem masrafsız hem motoru çok ucuz paralara bulabilirsiniz
    hah iste bende aslinda bu mz dir jawa dir falan filan tarzi motorlar dusundum kendi kendime..
    ama nedir nasildir hicbir fikrim yok..
    fiyatlari ortalama nedir biliyormusunuz?

Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ybr nın motorundan tak geç ya

Alıntı SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı bı kere kullancııgın makıne onemlı honda kullanıcaksın racıng takıcaksan parcası ucuz paso kol fılan cıkartmaz 600rr motoru alıcaksın elektırık tesısatı kontak alıcaksın sora devam edıceksın tak calıstır 5 mılyara tesısatı motoru al en ucuk fıyatlarla gerısı sende hesabını yap ama cıddı ıyı olur bence atv yap derım yada buggy az daha kasıp gece caddeyıde yakarsın
    5 kagit cok fazla
    gercekten ara sira biip stres atmak icin cok fazla bir rakam..
    caddede isimiz yok ya o baya riskli gercekten...
    kardesim 9lukla bi cikmisti eski pistten istanbul yoluna gidip gelmisti falanda eziliyordu manyak..
    caddede sakat bunlar Allah korusun..
    If you have no LAG, you have no turbo..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rrezerve yapıyımda ileride lazım olcak bu konu bana çok acayip fikirlerim var uygulamaya koyabilirsem siz diyin jdm ben diyim german siz diyin gokart ben diyim freestyle
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibindende ve ya motosiklet forumlarına bak, ya da onlarla hiç uuraşma etimesgutta ankara çayının köprüsünün hemen dibinde çoşkun motor var, benim motosiklet ustamdır kendisi, sizin gokartın ordaki boş arazide stunt idmanı yapar motoruylan. ona bi sor muhtemelen temin edebilcektir bu cbx 750 ciddi anlamda güzel makinadır, race makina olmadığı için zırt pırt kol cıkarma yatak sarma dertleri olmaz, polis motoru olduu için agır şartlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bi mal gücü torku gokartı çileden çıkarır zaten hiç merak etme ilk önceliin bu motor olsun derim
    subi & suzi

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibindende ve ya motosiklet forumlarına bak, ya da onlarla hiç uuraşma etimesgutta ankara çayının köprüsünün hemen dibinde çoşkun motor var, benim motosiklet ustamdır kendisi, sizin gokartın ordaki boş arazide stunt idmanı yapar motoruylan. ona bi sor muhtemelen temin edebilcektir bu cbx 750 ciddi anlamda güzel makinadır, race makina olmadığı için zırt pırt kol cıkarma yatak sarma dertleri olmaz, polis motoru olduu için agır şartlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bi mal gücü torku gokartı çileden çıkarır zaten hiç merak etme ilk önceliin bu motor olsun derim
    bu guzel oldu iste
    ilgilenicem bununla..
    tesekkur ederim bilgi icin..
    bide evrak mevrak durumumuz olmadigi icin belki fiyatlarda dahada bir uygunlasma da olabilir bir ihtimal
    If you have no LAG, you have no turbo..

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu guzel oldu iste
    ilgilenicem bununla..
    bide evrak mevrak durumumuz olmadigi icin belki fiyatlarda dahada bir uygunlasma da olabilir bir ihtimal
    kendinde yoksa bile temin eder veya edecek kişilere yönlendirir, dedim ya polislerden çıktıktan soona çok uuraşanlar oldu bu motosikletlerle, millet baya fantezi yaptı
    subi & suzi

Can Job - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bn yıllarca motorda kullandım go-cart da..
    Bnce 600 baslıcan 2 ay cok degil yetmicek ve 1000 isticeksin..
    ucuz 600 al snra 1000 dewam ama lutfen dikkatlı olun

Go-cart icin dersen 2 vitesli olanlar var guzel yuruyor

mumin35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caddeye cık derken go kart la degıl yaw atv buggy yada trexle ornek verıyım

t-rex campagna motorcycle - YouTube

raptor 1000 gsxr quad - YouTube

Fast Gsxr Buggy - YouTube

malıyetı dusurup arttırabılırsın el ıslıcgın ıyısı sadece stres atmaktan oteye gıder cıddı cıddı yakarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=erdem325;5900967]bu guzel oldu iste
    ilgilenicem bununla..
    bide evrak mevrak durumumuz olmadigi icin belki fiyatlarda dahada bir uygunlasma da olabilir bir ihtimal [/

evraksız ıse gırme change dıye bısı var cok ugrasırsın zaten alıcagın motorun faturasını verıcekler sana hıc bı sıkıntı yok devammmm

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyosunglar var piyasada 4-5 binlere sadece motor kısmı olarak daha ucuza bulunabilirmi diye fikir yürüttüm yada pert vs olanlardan bi tane düşürüp yapılabilir. Birde 1000 1500 liralara vosvos motoru bulunabiliyor 1.6 50 hp gayet yeter diye düşünüyorum boyut olarak çok ufak değil çokta büyük değil ama şanzıman işini nasıl çözersiniz bilemedim kolay gelsin.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)