ybr nın motorundan tak geç ya![]()
abı bı kere kullancııgın makıne onemlı honda kullanıcaksın racıng takıcaksan parcası ucuz paso kol fılan cıkartmaz 600rr motoru alıcaksın elektırık tesısatı kontak alıcaksın sora devam edıceksın tak calıstır 5 mılyara tesısatı motoru al en ucuk fıyatlarla gerısı sende hesabını yap ama cıddı ıyı olur bence atv yap derım yada buggy az daha kasıp gece caddeyıde yakarsın![]()
valla motorsiklet motorlari hakkinda hicbir fikrim yok bende bilmiyorum acikcasi
evet bende rotax li go-kart izledigimde oha demistim iyi gidiyordu..
kassak rotax da bulabiliriz belki ama onla ugrasmak zulum, omurleri kisa vs vs..
o zaman al limit 25-30 hp falan mi olmali sizce?
evet otomatik viteslilerin montaji, sistem kurgusu falan cok basit olur ama pistte nasil olur acaba?
yani go-kartla yanladigimizda yigilmalar kesilmeler olursa tamamen hayal kirikligi olur..
amacimiz zaten pistte keyfe keder kasilmadan drift yapmak..
yanlayinca kesilmemeli yani..
bundan dolayi kestiremiyorum otomatik sanzumanla nasil olur diye..
kullanim konusunda sorun olmaz, zaten kardesim ultra hardcore kullaniyor
bende eh iste onun pesinden gidebiliyorum..
yani pistide biliyoruz pistteyken limitlerimizide..
aslinda bende istiyorum hizli bir makine ama fiyat performans onemli suan icin..
cok fazla ayiracak butcemiz yok bu is icin..
bu ogar nedir ne degildir?
yeminle hicbir fikrim yok
evet bu tarz yorular bekliyorum acikcasi
cbx 750 himmm
fiyatlari hakkinda bir bilginiz varmi acaba?
bunlarada bakacagim..
sizin eger fiyatlari hakkinda bilginiz varsa memnun olurum..
aktarim ve frende sknti yasamayiz yeterki fiyat performans konusunda aklimiza yatan bir motor bulalim..
hah iste bende aslinda bu mz dir jawa dir falan filan tarzi motorlar dusundum kendi kendime..
ama nedir nasildir hicbir fikrim yok..
fiyatlari ortalama nedir biliyormusunuz?
5 kagit cok fazla
gercekten ara sira biip stres atmak icin cok fazla bir rakam..
caddede isimiz yok ya o baya riskli gercekten...
kardesim 9lukla bi cikmisti eski pistten istanbul yoluna gidip gelmisti falanda eziliyordu manyak..
caddede sakat bunlar Allah korusun..
If you have no LAG, you have no turbo..
sahibindende ve ya motosiklet forumlarına bak, ya da onlarla hiç uuraşma etimesgutta ankara çayının köprüsünün hemen dibinde çoşkun motor var, benim motosiklet ustamdır kendisi, sizin gokartın ordaki boş arazide stunt idmanı yapar motoruylan. ona bi sor muhtemelen temin edebilcektirbu cbx 750 ciddi anlamda güzel makinadır, race makina olmadığı için zırt pırt kol cıkarma yatak sarma dertleri olmaz, polis motoru olduu için agır şartlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bi mal
gücü torku gokartı çileden çıkarır zaten hiç merak etme
ilk önceliin bu motor olsun derim
subi & suzi
Bn yıllarca motorda kullandım go-cart da..
Bnce 600 baslıcan 2 ay cok degil yetmicek ve 1000 isticeksin..
ucuz 600 al snra 1000 dewam ama lutfen dikkatlı olun
Go-cart icin dersen 2 vitesli olanlar var guzel yuruyor![]()
Karting Chasis FC motor ZANELLA 200cc 5marchas. - YouTube hayalimdeki araçç![]()
caddeye cık derken go kart la degıl yaw atv buggy yada trexle ornek verıyım
t-rex campagna motorcycle - YouTube
raptor 1000 gsxr quad - YouTube
Fast Gsxr Buggy - YouTube
malıyetı dusurup arttırabılırsın el ıslıcgın ıyısı sadece stres atmaktan oteye gıder cıddı cıddı yakarsın![]()
[QUOTE=erdem325;5900967]bu guzel oldu iste
ilgilenicem bununla..
tesekkur ederim bilgi icin..
bide evrak mevrak durumumuz olmadigi icin belki fiyatlarda dahada bir uygunlasma da olabilir bir ihtimal[/
evraksız ıse gırme change dıye bısı var cok ugrasırsın zaten alıcagın motorun faturasını verıcekler sana hıc bı sıkıntı yok devammmm![]()
hyosunglar var piyasada 4-5 binlere sadece motor kısmı olarak daha ucuza bulunabilirmi diye fikir yürüttüm yada pert vs olanlardan bi tane düşürüp yapılabilir. Birde 1000 1500 liralara vosvos motoru bulunabiliyor 1.6 50 hp gayet yeter diye düşünüyorum boyut olarak çok ufak değil çokta büyük değil ama şanzıman işini nasıl çözersiniz bilemedim kolay gelsin.
KART COM MOTOR DE OPALA 6 CILINDROS / SHOW DE BOLA / OPALEIROS VOLTA REDONDA - YouTube
bu sapık arkadaşlar gibi 6 silindir koyabilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)