Geri dönüşüm kutusunda sildiğim " resimler " klasörüm kaldı ve gitmiyor geri yükleme de ve silmede aynı hatayı veriyor googleden araştırdım ama ordakı yontemler hiçbi işime yaramadı son çare burası kaldı çözümü nedir ?
Geri dönüşüm kutusunda sildiğim " resimler " klasörüm kaldı ve gitmiyor geri yükleme de ve silmede aynı hatayı veriyor googleden araştırdım ama ordakı yontemler hiçbi işime yaramadı son çare burası kaldı çözümü nedir ?
başlat-çalıştır-regedit-yazıp enterla
HKEY_CLASSES_ROOT/// CLSID///{645FF040 - 5081 - 101B - 9F08
00AA002F954E}///ShellFolder/// altında "Attributes" adında bir reg kayıtı göreceksiniz çift tıklayıp açın kayıtta '' 40 '' yazan yeri silin onun yerine '' FF '' yazın ve ok deyin.
artık geri dönüşüm kutunuza sağ tıklayıp '' Sil '' komutu ile masaüstünüzden kaldırabilirsiniz.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
dosya açık kalmış olabilir görev yöneticisine bak bi görkem açıksa kapat,aynıları başıma geldi benimde hep bu yöntemleri denedim,sırf bunun için format atanlar bile var.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Görev yöneticisinden explorer.exe sonlandır masaüstünde sağ tık ile boşalt diyip dene olmadı CCleaner ile dene..
RESPECT YOUR ELDERS
şimdi oluşan bişey değil abi 2-3 aydır geri dönüşüm kutusunda duruyo![]()
panpa gerı donusum kutusunun ıcınden dosya sılemıorum gerı donusum kutusundan şikayetım yok
dur bakalım o yontemı denıyım valla uyuz oldum ya
ccleaner ı nerden en temızz ındırırız bıde vırus bulaştırmayalım![]()
oyy sorry,kafam derste olduğu için başka türlü anladım :S
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
işlemler kısmında yok ya. Zaten program falan değil resimler adında bi klasör içinde garip bi fotomu vardı neydı anlamadım hata verıo![]()
Valla ben bu tür programları hep gezginlerden indiriyorum, şuana kadar virüs yemedim. En temizi orasıdır heralde abi.
Gizli ve sistem dosyalarını görünür yap. Bütün sürücüler içinde bulunan Recycled ve Recycle klasörlerini sil. Sistemi yeniden başlat.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Format c: ...................
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)