User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Subaru GC8 Sorgulama

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor ve şanzıman bakımından WRX ile GT'ler çok benzesede ilk kez bug eye impreza piyasa çıktığında Subaru yeni nesil imprezaların kasa rijitliğinin ve şasinin sağlamlığının eski nesle oranla %250 oranda artırıldığı reklamlarda vurguluyordu.

Bundan GC8'e laf atıyorum sanılmasın siz ne kadar seviyorsanız GC8'i ben de o kadar seviyorum sadece WRX'in hakkı yenmesin.
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum dostum, yürüyen motor şanzuman vs vs gc8 ile wrx arasında bir fark yok ama karoser-şase olarak wrx'ler çok daha sağlam. yüzler mertebesinde daha iyi
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MERTECE54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın direksiyonu neden beyaz- siyah olmuş olabilir sizce ? orjinalde böyle birşey var mıdır ?
    Orjinalinde siyah - beyaz değil sonradan yaptırılmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarıyer'den 40'lı yaşlarda bir bayan bebek koltuğu ile yıllardır kullanıyordu arabayı diri duruşu bundan sebep.

Ama araba 200k kilometrede, motor içi ve şanzuman tamamen soru işareti ???

Yan marşbiyel ve arka ekler bende de siyah durumda zaten orjinali siyah olarak geliyor
    Bu zamana kadar en ufak gösterge dahi takılmamışsa kesinlikle genc veya genc ruhlu insanların hic sahip olmadıgına isaret. Bundan da aracın tamamen normal bir rutin araba gibi kullanıldıgını anlıyoruz. Yani düzgün kullanılan bir gc8 şanzumanı neden sıkıntı yaratsın ki. motor konusunda bişi diyemem. Usta kulakların dinlemesi, kompresor olcumu yapması gerekebilir. neyse yeni alıcısına hayırlı olsun.

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bagaj'da ki sticker orjinal diye biliyorum ben,eskiden birçok gc8'te görmüştüm
    o WRX stickeri sadece GC8 STI TYPE-R 95-00 sedan-coupe modellerinde fabrika cıkıslı olarak geliyor. Ulkemize gonderilen gc8 turbo larda ise boşluklu olarak "subaru" yazar. Sol ve ya sağ alt kısımlarında ufak sticker larda olabilir Ama asla bu sekilde WRX yazısı yazmaz. Belki arada kaynamıştır ama belli olmaz

edit: şekil a: http://www.autoscout24.com.tr/Detail...15653470000000
    Bu aracta da herhangi bi modifiye islemi gozukmuyor.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu zamana kadar en ufak gösterge dahi takılmamışsa kesinlikle genc veya genc ruhlu insanların hic sahip olmadıgına isaret. Bundan da aracın tamamen normal bir rutin araba gibi kullanıldıgını anlıyoruz. Yani düzgün kullanılan bir gc8 şanzumanı neden sıkıntı yaratsın ki. motor konusunda bişi diyemem. Usta kulakların dinlemesi, kompresor olcumu yapması gerekebilir. neyse yeni alıcısına hayırlı olsun.

o WRX stickeri sadece GC8 STI TYPE-R 95-00 sedan-coupe modellerinde fabrika cıkıslı olarak geliyor. Ulkemize gonderilen gc8 turbo larda ise boşluklu olarak "subaru" yazar. Sol ve ya sağ alt kısımlarında ufak sticker larda olabilir Ama asla bu sekilde WRX yazısı yazmaz. Belki arada kaynamıştır ama belli olmaz

edit: şekil a: http://www.autoscout24.com.tr/Detail...15653470000000
    Bu aracta da herhangi bi modifiye islemi gozukmuyor.
    Alan kişinin muhtelif modifikasyonlar yapması ile elde edilen gücün, 12-16 senelik metal yorgunluğuna bağlı olarak şanzumana binen yük sebebiyle arıza çıkarması

Tabi alan kişi aldığı şekilde binerse yukarıdaki tezim çürür

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınan istihbarata göre ilk sahipleri olan 40-50li yaşlarda bi amcayla teyze kullanıomuş arabayı, motor hiç açılmamış ve şu an hala çok iyi kondisyonda olduğu söylenmiş maslakta bi subarucu usta tarafından, 3. vites öttüğü için yerkada grup olarak değiştirilmiş.

yani araba resimlerde ne kadar stock görüyorsanız o kadar stock, binek araba gibi kullanılmış ve abimde evli ve çocuklu bi insan, yani bundan sonraki hayatında da aynı şekilde binek araba olarak kullanılacak
    subi & suzi

MERTECE54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FK.Sub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek iç açıcı durmuyor nasıl bi koparta işçiliği yaptılarsa macun kalınlığı baya var. Yolcu aibag i açılmış ve toplanmış gibi.
    sizi tebrik ediyorum resimden bunu farkedip sölemeniz,bugün aracı araştırdım ve daha da büyük sorunları olduğu söylendi , ben o aracı bildiğinizi düşünüyorum forumda kimsenin kalbi kırılmasın die inceden çıtlatmak için öle dediniz öle değilse tebrikler =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizi tebrik ediyorum resimden bunu farkedip sölemeniz,bugün aracı araştırdım ve daha da büyük sorunları olduğu söylendi , ben o aracı bildiğinizi düşünüyorum forumda kimsenin kalbi kırılmasın die inceden çıtlatmak için öle dediniz öle değilse tebrikler =)
    sahibini tanımıyorum aracı ilk defa link i koyduğunuzda gördüm daha önceden yakından falan görmüşlüğümde yok fotoğrafı büyüttüğünüzde zaten herşey belli oluyor

MERTECE54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FK.Sub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibini tanımıyorum aracı ilk defa link i koyduğunuzda gördüm daha önceden yakından falan görmüşlüğümde yok fotoğrafı büyüttüğünüzde zaten herşey belli oluyor
    ben de airbag açtığı kanısındaydım ama kaportasını o kadar önemsemedim bugüne kadar 3 araba komple boyattığım için o iş kolay die düşündüm , arabanın podyeleri şişmiş belki rally den çıkma olduğu söleniyor ,2 airbag açmış yolcu tarafı onarılmış direksiyon değişmiş, turbosu bozuk 0.5 barın üstüne çıkamıyor ve etki etmiyormuş , sağ ya da sol taraf el kadar macun varmış var oğlu varmış =) tek çekincem motordu,msj da forget motor dendi forget motor değil muhtemelen diğer özelliklerde saptırılarak yazıldı. önceden gc8 i hiç incelemedim ya da göz alışkanlığım olmadığı için hatlarını tam ayırt edemedim demekki büyütüpte bakmadım açıkçası , ama yine de teşekkür ederim aklıma karpuz kabuğu düşürdüğünüz için =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de airbag açtığı kanısındaydım ama kaportasını o kadar önemsemedim bugüne kadar 3 araba komple boyattığım için o iş kolay die düşündüm , arabanın podyeleri şişmiş belki rally den çıkma olduğu söleniyor ,2 airbag açmış yolcu tarafı onarılmış direksiyon değişmiş, turbosu bozuk 0.5 barın üstüne çıkamıyor ve etki etmiyormuş , sağ ya da sol taraf el kadar macun varmış var oğlu varmış =) tek çekincem motordu,msj da forget motor dendi forget motor değil muhtemelen diğer özelliklerde saptırılarak yazıldı. önceden gc8 i hiç incelemedim ya da göz alışkanlığım olmadığı için hatlarını tam ayırt edemedim demekki büyütüpte bakmadım açıkçası , ama yine de teşekkür ederim aklıma karpuz kabuğu düşürdüğünüz için =)
    rica ederim ne demek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum ama kasası güzel gibi sanki

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_guler88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum ama kasası güzel gibi sanki
    forumda konusu gecmıstı aracın daha önce ...
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 ABA 97 siyah gf8 17.750 lira gibi aşırı ucuz bir fiyata satıldı geçen. Acaba forumdan biri mi aldı aracı ?

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün o aracı aradım internette bulamadım o fiyata inince tabi anında satılmış bende ciddi ciddi düşünüyordum o aracı.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siteden bı arkadas aldı otomobıllerinde gf8 yazıyodu ismini hatırlamadım şimdi

edit : bu arkadas almış http://www.techturkey.com/forum/memb...13-ome_rs.html

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)