clio rs olabilir bence, yada e36 coupe tabi bulunabilirse ama rs bulursun o fiyatlara.
206 Gti bak derim kendi aracım diye demıyorum kesinlikle Opsionları olsun Sunroof digital klima 4disk fren içi gayet konforlu ve yakısıklı bi arac gidişide tatmin edici illada cok atarlı olsun diyosan biraz da eklemeler yaparak güzel şeyler cıkarabilirsın![]()
Baps.
bence de 206gti gayet iyi olur tam orta karar....
benım tavsiyem gazliycağın arabayı ilk alma ilk bi orta halli araç al hem acemiliği atarsın hem de binersin 2. yada 3. araabayı gazlicak bişy alırsn bence
oburturlu allah korsn bısy olur acemiliğine gelir sevdiklerin felan üzülmesin
Ben babam yanimdayken onun arabasiyla da gazlardim o yuzden ilk arabamda oyle heves atma durumlarim cok olmadi, anca makasin bokunu cikardik, hala da cikaririm aliskanlik oldu zaten de
Diyecegim o ki sen kendini degerlendirmen lazim hizli bi arabayla mantikli gazlar miyim beceremez miyim diyeOna gore bence RS al bin, gordugumuz kadariyla Vti'dan GTi'dan falan iyi gidiyor
Tamamen katılıyorum. Hakikaten öyle ben babama üniversteyi kazandığım yıllar 8sene öncesi zorla bir araba almaya ikna etmiştim. 306gti, clio rs diye cıktık araçlara bakmaya uğramadı bile oralara. poloyla döndük. Bana 'oğlum o arabaları sana almam ısrar etme' demişti ah o yıllar yıllar 2 sefer pert oldu polo. imprezadan 2.hasarsızlık indirimimi alıyorum. fizibiletene sağlık baba diyorum şimdi.
bütçeyi biraz zorlayıp civic elegance bulabılırsem oda cok guzel olur aslında ama suan dediklerinize göre 1.6 clio olabilir hp düşük gideri azcık olsada var falan![]()
kardeşim seni tanımadığımız için düşünce tarzın falan nedir bilmiyoruz o yüzden net birşey söyleyemem ama bence herkesten farklı düşünüyorum belki ama opel vectra gt ler var 94 model olanlar 156 hp doch motor 95 ve üzeri ecotec 136 hp, 136 lık bile lpg de kalkarken lastiklerden duman atıyor yani bence benzinde fazlasıyla işini görür en azından oturarklı güvenli konforlu ve emniyetli bir araba.... 15-16 liraya çok çok temizini alıp geri kalan 4-5 lirayıda kendini geliştirdikten sonra ya model yükseltip ya da modifiye işlerine başlayabilirsin...
Belirttiğin araçların Gti ve suan'dada rs'e biniyorum.
O kadar araç aldım kullandım 106 gti kadar zevk hiçbirinden alamadımKullanısı güzel ya o zamanlar biraz ufaktım birde ilk aracımda aklımda öyle kalmışta olabilir ama gerçekten çok zevk'li.
Ama Donanım Birazcıkta fazla ellemeden hız istiyorsan Clio rs derim. Yol tutmaz durmaz diyolardı ama ÖN ARKA KÜLE GERGİSİ + COİLOVER + DİSK BALATA + Güzelde Lastik, bu uygulamaları kendi aracımda yaptım yolda tutuyor, frene bastınmıda duruyor..
Bence bu tarz arabalar ilk arabalarından olmasın zamana bırak biraz çünkü şoförlüğünü gelistirmen gerek belki çok iyidir şoförlüğün ama ilk arac olarak bence 75lik tek kapı polo al wv kalitesi baş yere devam 2002model üstü tabiki
ilk arabaysa punto 1.3 multijet+ yazılımlı al. ama zaten fd6 ın ve doblon yokmu 3.arac müsrif değil mi?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)