Benim esas merak ettiğim, bunların okunuşları.
civic ci: siviksiğ mi, sivik-esay mı?
Printable View
1.8 Volvo s40 düşün derim. Gidişi tatminkar.
O değilde babayı kandırıp 2.0R nasıl aldırılır :D Ne gibi girmek lazım kafasına :)
2.0 R okanın aracı sanırım, epeyce de hızlı duruyor. O subaruydu pardon.
saçma olabilir ama bence ep2 sport typerların 1.6 sı.
20 ye bitmiş vti alınıp 500 tl ye cidiem yapılıp 6 ay sonra 25 e çakabilirsin yada 2-3 daha koyup fiesta st yada ep2 sport bakabilirsin.
Eğer baya giderli bi araç istiyosan sana tavsiyem
Alfa romoe gtv v6 turbo olucaktır
2.0 v6 turbo 225 hp gücünde orjinalinde . 1000 lira masrafla 260 -270 leri rahat görürsün
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 88566615
ilan temsilidir .
JDM ies veya 106tı güzel alternatifler olabilir.
26 yaşında üniversiteden mühendis olarak mezun olmuş askerliğini yapmış aklı başında neyin ne olduğunu bilen bir öz kardeşim var. Yaklaşık 1 senedir ehliyeti var ve şirket aracı kullanıyor. Hızlı bir araç almak isteği ile bana geldi ne alıcağımı şaşırdım. Ne alıcak şuan bilmiyorum ama ne almıyacağını çok iyi biliyorum.
106 GTI, Saxo VTS gibi aşırı cesaret veren çok hızlı ve küçük kasalı ayrıca kaza anında sunduğu güvenlik önlemleri az bir araç kesinlikle almıyacağım. Sen daha 18 yaşında ve ehliyetini yeni alıcaksın. 100-110 hp den hızlı bir araç alma derim. Clio RXT yada 206 Quik gibi bişi al. En az 4 airbagi ABS'si mümkünse ESP'si olsun. Genç yaşta sevda uğruna solup gitme.
Ben yerinde olsam biraz daha zorlarım imkanları 206RC alırım.
İes si vb asla bakmam bile.