o ieslerin fiyatları nedir oylee. hakkaten allah ıslah etsın bu fıyatları ısteyenlerı değerinin 7 8 lira ustunu istiyolar yuuuuhh.
Printable View
o ieslerin fiyatları nedir oylee. hakkaten allah ıslah etsın bu fıyatları ısteyenlerı değerinin 7 8 lira ustunu istiyolar yuuuuhh.
2 araç arasında kalmalısın bence yaa 306 gti yada clio rs ikiside hem komforlu hemde hızlı ;)
atsınlar ya onların canı sağolsun. gün gelicek ben katrilyoner olunca o arabaları toplatıp trafiği tehlikelerden temizlicem :D
ilk araba için çok iddialı şeyler söylemişsiniz çoğunuz, bence öncelikli amaç araba kullanmayı tam anlamıyla iyi öğrenmek olmalı.. ucuz ve sağlam bir araba en mantıklısı..
konu sahibi kullanırmı kullanmazmı bilmem ama benim aklıma gelen ilk araçlar şunlar..
mazda 323 - 323f
honda civic 1.4
peugeot 106 ( xr falan, öyle GTİ den başlamak çok tehlikeli bence )
opel astra1.4
fiatı çok sevmem ama, ucuz olması nedeniyle uno 70s olabilir gibime geliyor :)
Ya o kadar çok sosyal mesaj verilmiş ki :D tamam herkes iyiliğini istiyor birbirinin burada ama şu an 100-110 hp araçlar 200 km ve üstü süratlere rahatça çıkabiliyor biriyle 20 sn sürüyorsa biriyle 1 dk ama hız yapan yine yapacak bence kişi dikkat etmezse arabanın çokta önemi yok ( güç olarak diyorum güvenlik önlemlerini kast etmiyorum )
Edit: Farklı bi araç olsun octavia 1.8t 150 hp manuel lpg'li bi araç alınabilir hem arkadaşlarla doluşup gezilir hem bastığında gider hem airbag vs güvenli hemde lpg ile uyumlu olduğu için yakıtı basmadığın zamanlarda makul düzeyde kalır
22 liralardan başlayan fiyatlarda golf 5 alırdım.. Ben öyle başladım araba işine :D
Senin ilacın 206 quik...
bence ilk araban oldugu için giderli olması gerine sağlam olması önemli bende gencim fakat gördüğüm haberlerden dolayı hız benim için son planda öncelikle az yakması,sağlam olması,sıkıntı çıkarmaması en önemlisi
bence araba alma bir süre simülasyon yap lfs de baktın kullanabiliyorsun araba al. Hatta bir yıl mercedes c180 le güvenli gez. O sana güven vermiyorsa AS250 al çok randımanlıdır vurmaya sürtmeye iyi gelir. Mod parçası azdır. Herkeste garip bir sosyal mesaj havasında. İlk araba hayalinde ne varsa onu al. Adam gibi sürersen kaza yapmazsın. İlk şahsi arabam honda crx di 1.5 yıl sonra vtec motor taktım ölmedim hayattayım. Millet klimasını açmış gezerken sağlı sollu farklı hava üflettirirken ben sağlı sollu üflüyordum millete bana zewk veriyordu. Herkes unutmuş gençliğini babacan takılıyor . Al kardeş hızlı bişe doya doya bin.
Öncelikle alacağın araba şimdiden hayırlı olsun. Ben 18 yaşındayken(şuan 21 yaşındayım) ehliyetimi yeni aldığımda 5 ay dizel getz kullandım 2006 model çok az yakıyordu, yani kullanıma göre tabi. Ama iyi diyebiliriz.
Sonra Golf 4 aldım. Hani 105 hp lik bi araçtı pek iddalı değildi ama yine gidiyordu ben o araçla kaza yaptım 2010 nisanda arabanın sağlam olmasından dolayı kurtuldum.
Sana önerim dizel tatlı bi araç al sonra senin tabir ettiğin gibi 'atarlı' bi araç alırsın..
Büyük sözü dinlemekte fayda var :)
Benim diyeceğim istediğin aracı al. Mantığa yattıktan sonra her türlüsü uygundur. Önemli olan bilinçtir.
czt de alabilirsin az paraya çok güç. rakiplerin direk 2.0 üstü.
106'da rahat durmazsın zaten duramazsın vtı ya okadar para verme rs iyidir:) hem konforlu hem hızlı hemde diğerlerine göre ve bana göre daha guven verio:) sehir içi uzun yolda herturlu kosulda konforundan dolayı rs;) FL rs suan satılık ve butceninde uygununda dusunebilirsn:)
http://www.techturkey.com/forum/otom...172-fl-rs.html
206rc derim benimde ilk aracım 206gti olmuştu :)
civiclerin fiyata bak sahipleri uçmuş talep var demekki
doğan gorunumlu şayin:)
Bmw E36- 3.18is veya 3.20 donanım-güvenlik-hız olarak en optimum değerde araç bana göre