çok geçmiş olsun...
0+ kan grubum sanki değişiklik yapılabiliyor diye hatırlıyorum...o+ veriyosunuz kızılaydan istediğiniz başka bir grubu alıyorsunuz yanlış bilmiyorsam...
eğer böyle bir durum varsa hemen halledelim...
çok geçmiş olsun...
0+ kan grubum sanki değişiklik yapılabiliyor diye hatırlıyorum...o+ veriyosunuz kızılaydan istediğiniz başka bir grubu alıyorsunuz yanlış bilmiyorsam...
eğer böyle bir durum varsa hemen halledelim...
melih abi benim kanım uyuyor ama şuan nezleyim biraz sıkıntı olur mu tam bilmiyorum?
Yaklaşık bir sene önce arkadaşımın babasına kan vermiştim trombosit mi neyini aldılar kanın orada yetkili kan alan kişi kan değerlerin çok iyi demişti iki ünite almıştı..
geçmiş olsun acil şifalar
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Rıdvan müsait olduğun zaman sorarmısın ergojenik destek alan kişilerin vermesinde sakınca varmı diye ona göre bir kaç sporcu arkadaşımıda alıp geliriz ihtiyaç olduğu zaman
Gecmis olsun, rabbim sifa versin insallah.
Arkadaşlar sigarada kullanılmaması gerekiyormuş, yoksa gidip vericektim gitmeden önce teyit ettiriniz lütfen...
geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun
Hayırlısı be gülüm
guncellll
ben gıdemedım hala cok yogunum yedeklere alın benı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Arkadaşım ilk posttaki telefon numarasını aradığımda sigara içilmemesi gereken biri olarak tanımlamışlardı kan verecek kişiyi. Yani bilgi oradan yoksa evimde çok yakındı hastaneye 10dakkaya oradaydım, ama malesef sigara kullanıcısı olduğum için gidemedim..
Güncel olsun eğer halen ihtiyac varsa....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)