nayka sürülcek akıl yok .
yazıyı okumadım ılk gördugumde vayy be kedıye bak nasıda öyle duruyor dedım![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ya şimdi hakkaten olacak iş değil hayvan ölmüş gitmiş tamam da
yani ne bileyim normal akılla olacak iş değil
yanlız videoyu izlerken ineklere pike yaptığı bölümde kahkaha attım gözümden yaş geldi gülmekten bende de bi terslikmi var acaba![]()
bu nasıl bir aşk..
adam ( adam demek istemiyorum ) kaza kursunu belli bi anlik zevk icin yapilan isten bole bi sey cikar.
çok ilginç
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Ürünün adı Parrot Ar.Drone
Google da aratırsanız Türkiyede satılıyor bile hatta 2nci jenerasyonu çıktı..
700-900 TL aralığında bir fiyatı var bildiğim kadarıyla..
Adam kep i çıkarmış, kedinin postunu geçirmiş, kolları da biraz uzatmış modifiye etmiş, olmuş sana supercat..
Sıfırdan yaptım diye artislik yapıyor ama yemezler
Arkadaş kamera takmamış iphone/ipad den de yönetiliyor dememiş ayıkmasınlar diye
radyo vericisi ile işi bitirmiş![]()
yalnız bu ar.drone acayip zevkli bir şey.. kediler köpekler çok güzel oynuyor ama kaptırmayacaksınOndan sonra satın aldığın yere gidip yedek parçalarına bi ton para veriyorsun tekrar
![]()
içini mariana ile doldurmamış iyiki orda bol nede olsa ,zaten onun kafasıyla yapmıştır bunu![]()
barnak bassam olurmu ?
Çok seviyormuş iyi ki cesedenini s..meye çalışmamış adi keş hollandalı..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
küçüklüğümüzde mcgyver vardı bi an o geldi aklıma![]()
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
küçükken topu inşaata kaçmış, orada mariuana içen abileri bunun önünde yere bozuk para atmışlar ve eğilip almasını istemişler. sonra böyle olmuş galiba.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Bu nasıl bir sevgidir Allah bilir hayvanıda bu öldürmüstür.Bu sevigide felan değil işin ibneliğinde baksana inekleri korkutuyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)