Dur o zaman ben yarın gidip bir onay vereyim ona göre ayarlarız modifik birşeyler
Printable View
Dur o zaman ben yarın gidip bir onay vereyim ona göre ayarlarız modifik birşeyler
Tekirdağ Merkez: Özcanlar Köfte..
Kanatçı haydar tek geçerim kanat olayında bahçelievler mahmutbey yoldunda iki tane var yol üstü ve arda olan aradakine gidin!
Denizli Doktorlar Caddesinde kurufasulyecide iyidir
Beşiktaş çarşıda Meşhur Ayvalık Tostçusu var ürünleri lezzetli
altındağ tiyatrosunun önünde kokoreçci nihat kaptan var muhakkak kokorecınden yerin derim :D 25 30 senedır bızım mahallede kokoreç satıyor ve ankaranın bi çok yerinden geliyolar yemeye yolunuz düşerse yenidoğan tarafına kesinlikle yiyin fiyatda normal 7.5 veya 8tl idi sanırım
İstanbul galata kulesinin dibinde gala kokoreç şampiyon falan yalan :D
çorlu star kokoreç, meşhur unkapanı pilavcısı , fulya tesislerin ordaki meşur dürümcü ugrak yerlerimdir, avrupa yakasında florya civarı tavsiye edeceginiz tantunici varmıdır, bu arada konuyu takipteyim.
Edirne;
Saraçlarda Tava Ciğer Aydın.
Köfteci Osman'da köfte.
Öğrenci için Pazaryerinde, Köfteci Hüseyin. Özellikle bugün bir görüntü gördüm.
Kapının yanına iple çakmak asmıştı :D
Zeynep Kamil de Burhan Felek in tam karşısında MİS ev yemekleri var. Yemekleri inanılmazdır.
Mevlana Lokantası - Çorba ve Soslu ekmek kesinlikle deneyin...Antalya
Fındıkzade Oğuzhan yokuşunda fiori döner,dışardan salaş ve küçük durur ama döneri mükemmeldir
Büryan; kadınlar pazarı Şeref Usta
vedat işkembe istanbul idealtepe istanbulda yediğim terbiyeli işkembe çorbaları arasında ilk 3 e girer yolu bu taraflara düşen olujrsa orta kıyım içsin ;)
akhisar gürlüoğlu köftecisi piyazı keşkek i kesnilikle pişman etmez dua edersiniz.
akhisarda söğüşçü doğan da var akhisar sanayii içinde oda iyidir ufaklığımdan beri doğan abi on numaradır.
Dürüm : Demet 1.cadde Şanlı Dürüm
Olmazsa olmaz dürüm : Esat Aspava ( ama 3'ü yanyana olan degil en başta tek olan aspava en lezzetlisi orası bence )
İzmir Tavacı Recep Ustada
Kaburga Dolmasını mutlaka deneyin.
Bu zamana kadar böyle bi et yemedim.
http://3.bp.blogspot.com/_SJIv5crM2c...0/Image198.jpg
o et lokum gibi ağzınızda dağılıyor misss
Bayramyeri otobus duraklarinin orda Mavi Köşe Lokantasinda Ev yemekleri ve corbasi guzeldir