Bu iyi oldu. Bizi anca keser :D
Printable View
Bu iyi oldu. Bizi anca keser :D
Emek'te Çukurağa var Kütüphaneye çok yakın. Yemek öncesi ikramlar zaten göz doyuruyor ancak yemek sonrası gelen irmik helvası var ya... Sırf onun için gidilir yani.
Bu güzelim konuyu gece gece hortlatasım geldi. :)
Kebapçı İskender haricinde İstanbulda iskender için nereyi tavsiye edersiniz ?
Ali ustanın eti lezzetli evet ama fazlasıyla yağlı geliyor bana, belki gerçek iskender öyledir net bilgim yok ama sevmiyorum öyle :)
Ali Ustada iskenderden ziyade sandviç yiyin döneri diyorlar genelde.
Diğer ikisini takibe aldım, teşekkür ederim. :)
Konya'da Tiritçi Mithat ilk defa Tiritçi yedim çok hoşuma gitti İskender'in bir değişik versiyonu dönersiz olanı..
Etli ekmek içinde yine merkezinde Bolu Lokantası inanılmaz kalabalık vardı..
Bursa'da inkaya'da meyve tabağı yemiştim manzarada çok iyidi..Dönerken acıkırsanız Bursa çıkışı veya Orhangazi'de Köfteci Yusuf...
Edit , döner içinde kavacık Bayramoğlu 3-4kere gittim çok güzeldi fakat bugün gittiğimde nedense normal geldi :)
Bu haftasonu gidip deniyorum aksilik olmazsa bayramoglunu :)
bakırköyde morgül döner var galerianın olduğu caddede, galieriayı geçince solda kalıyor. Mutlaka deneyin.
İstanbulda şu ana kadar yediğiniz bütün adana, urfa kebapları unutun. Kendilerine has bi çizgileri var, pide ve lahmacunları çok çok hafif. Götürdüğüm bütün arkadaşlarım çok beğendi, ancak acıyı sevmiyorsanız "adana" yerine "urfa" sipariş edin. Porsiyon yerine dürüm yemek daha mantıklı, çok doyurucu oluyor zaten. O kadar bahsettik mekanın adı "LEZZET EXPRESS"
Adres: Üsküdar, Kandilli'de. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanenin karşısında.
Ek olarak Beşiktaş sahildeki "Dürümce" ise fiyat performans yönünden çok çok iyidir.
izmirde döner olarak kim var peki
bu k.yaka çarşıdaki boşverin-
çankayadaki orhanda tamam
ben daha leziz birşeyler soruyorum?
bu sektörde aklımdan geçen birşey var. mevzuu işkembe şişirmek değil yani :)
kemerburgaza yolu düşenler kardeşler lokantasına mutlaka uğramalıı özellkile döneri kurufasulyesi şiddetle tavsiyemdir diğer çeşitlerdede gerçekten başarılılar :)
ankaradaki arkadaşlar iiskitlerdeki milangazin içinde keko babanın yeri var köhne küçük bi dükkan adana tavuk ciğer şiş yapıyor gidin yiyin abonesi olursunuz :D
Bakirkoyde doner dedinmi bombom gelir en basta. Onun harici hepsi yalan :) .
fiyatı makul değildi pek ama eskiden marianın bahçesine gideridik
Adana da otogara gelirken sagda recep usta , küşleme ve el kıyması ile adana favorim . Küşleme de tr nin en iyisi gaziantep kızılayın karşısında halil usta var. adanada ki bi halil usta değil ama istanbul da kıytırık yemeklerden sonra çok çok iyi geliyor.
kişi başı yaklaşık 35 40 lirayı buluyor sağlam doymanız. fiyatlati istanbula gore ucuz denebilir yemege gore ama adana da 10 15 liraya kebap yedikten sonra cok pahali geliyor :)