Mavi Pide
Halil'in Yeri Burak Restaurant(Hem kahvaltı hem Akşam için uygun)
tam Marmaris merkezde değil ikiside.
Printable View
dondurma dükkanı var antalyada mutlaka dondurmalarını denemelisiniz yolunuz düşerse
Siteler dursun usta. Çoban kavurma ve ispir fasulyesi. Akşam servisi yok ona göre gidin
Benim alaçatıdaki favorim 1850 Fava atmosfer mezeler falan harikadır
En dayanamadığım yer şerefe meyhane atmosfer servis mezeler vb herşey berbattır.
Ferdi baba süper değil ama port taki yere gidilmeli yinede.
Şerefe meyhaneye grupça geçen sene gittik çok memnun kaldık, mezeler - servis - çalan müzikler çok güzeldi hatta hesaptada beklenmeyen bir rakam gelmedi. Olumsuz bir tecrübe yaşamanıza üzüldüm.
SAnayi tostu meşhur oldu. Tekirdağ sanayide bizim akrabada bu işe el atmış :)
Avni Bufe Tekel Fast Food - Tekirdağ - Fast-Food-Restaurant | Facebook
izmir güzelyalı söğüşcü aco da söğüş inciraltinda serkan hamzada midye 🔫😎
ilk defa duydum desem o çeşmede bahsettiğin midyeciyi bir ara deniyeceğim tavsiye için teşekkürler :)
izmirde serkan hamza harici midyeci tavsiye alınır ? pamuk holding diyince mekan falan sanmıştım bildiğin çeşme sahili ele geçirmiş satıcılarmış gazetelere falan çıkmış helal olsun denemekte yarar var..
Beyler geçenlerde seksenler dizisinde eski inci profiterol'u gösterdiler ama şuan kapalı oradı İstanbulda bu işi hakkıyla yapan önerecegiz bir profiterolcü varmı?
https://s1.postimg.org/6up1yh4vnj/Pi...3-08.31.51.jpg
Kapalıçarşı içinde Doğan'da mutlaka Güveç yiyin. :)
Dogan Kebap, İstanbul - Restoran Yorumları - TripAdvisor
yolunuz Konya Mevlana civarına düşerse
tiritci mithat'ta tirit,
https://www.zomato.com/tr/konya/mith...salonu-karatay
bolu lokantasında etli ekmek
https://www.zomato.com/tr/konya/bolu-lokantasi-karatay
denemenizi tavsiye ederim. çok iyiler.
Konya Karaman da etli ekmek,bıçak arası yemek isteyen olursa seçkin pideyi tavsiye ederim.
Pardon adı Seçkin etli ekmekmiş.Seckin Etliekmek - Konya, Konya
Konyada sanayi icerisinde serenade etli ekmek
Carsida hasan sendaglida yagli somun
Kayseri için elmacıoğlu hariç , leziz yöresel şeyler tadabileceğim yer önerisi olan var mı farklı yerlere gitmek istiyorum ?
aynı sekilde 3-4 sefer konya'ya gittim isim yazmayayım ama meşhur denen şubeli yerlerin hepsinde Etli ekmek meşhurdur yiyelim dalgasına denedim. hiç birisi Sivas'taki etli ekmek seviyesinde bile değildi taaki bolu lokantasındakini deneyene kadar ciddi anlamda iyidi çok beğendim.etli ekmek fiyatlarıda 2 hafta önce gittiğmde genelde 15 tl gibiydi başka yemekler denediğimiz yerlerde , bolu lokantasında 12 tl idi.
Ağacaltı Restaurant - 201 tavsiye
Etin tadi muazzamdı
kayseride merkezde camikebirin orda bıçakcıların olduğu çarşıda, kelle-tava yenir. günde 3 öğün yenir hemde..
Pazartesi Adanadayım.
Önerileri alayım...
Yazın adanaya uğrasam denemeyi düşünüyordum
https://youtu.be/MWUsMuAmjI0
Instagramda adana gurmesi diye bir sayfa incele fazlasıyla seçenek bulacaksın :)
istanbulda hepsini denedim baklavacı olarak en iyi pendikteki gaziburma tavsiye ederim
Gaziburma bencede en iyisi ama Karaköy Güllüoğlu nu bilemeyecegim
Bu arada yazın Muğla Antalya araba ile tatil planim var. Oralarda gidince kesin ye dediğiniz ney var? Yada nerede ne yenir
Denizli tarafından gidicem. Traverten lerden dolayı. Antalyada da adrasan Çıralı kaş o şekilde devam edicez inşallah. Kazık yerlere ugramamak lazim zaten balik sevmem
hadii bii izmir bölgesi güncel alalım :D
Hadi sabah sabah bir öneri daha benden gelsin :)
etlikde bulunan onur kuzu şuan fazlasıyla popüler bir mekan gidenler illa ki vardır süt kuzusundan döneri var ve yanlış hatırlamıyorsam balıkesir kıvırcık kuzusuymuş bu yüzden 1 gram kokusu bile yok fazlasıyla lezzetli ve güzel üstelik sadece döner değil adana kebap ve içli köftesi de kuzudan yapılıyor onlarda aynı şekilde koku olmadan aşırı şekilde lezzetli ve ağır değil
buraya iletişim ve bilgi için bir kaç makale ekliyorum :)
ONUR KUZU DONER – ANKARA | Oburcan ile (G)astronomik Seyahat - Yemek Blogu
Onur Kuzu Doner Etlik | AnkaradaYemek.com
Pazar sabahları Belgrad ormanına yürüyüşe gidiyoruz 3-4 arkadaş kahvaltı için önerebileceğiniz yerler var mı lüks bir yer olmasına gerek yok kahvaltısı güzel olsun bizim için yeterli :)
@aslan
Kavacık'ta Cim's Cream and Puff. Gece 11'e kadar açık, akşamları uğradığımda bir beyefendiden alıyorum ben hep, yanında ekler ikramıyla. :D Daha hediyelik götürdüğüm ve bayılmayan kimse de olmadı. Profiterol seven veya canı çekip de pişman olmak istemeyen herkese tavsiye ederim.
Kavacık ana caddede Opet'e gelmeden Koton'un karşısında küçüçük bir dükkan
İnternet sitelerine baktım Türkçe'si yok, amcayla konuştuklarımdan sanki kendi dükkanı gibiydi hiç tabelaya bile bakmamıştım şimdi Google'dan öğreniyorum
Cim's Cream & Puff | About Us
Google Maps