Eskişehirde ciğerci ahmette harran tavuk yenir.
Antepte küşlemeci mehmet ustada küşleme yenir.
Maraşta yanyanacı da yanyana yenir :)
http://i62.tinypic.com/122n18z.jpg
Printable View
Eskişehirde ciğerci ahmette harran tavuk yenir.
Antepte küşlemeci mehmet ustada küşleme yenir.
Maraşta yanyanacı da yanyana yenir :)
http://i62.tinypic.com/122n18z.jpg
Bursa Garaj İskender (Levent / İstanbul)'da güzel bir iskender yenir :) Yıllardır yazlığa giderken bursa'ya girer iskender yerim, daha tadını unutturan bir yer olmamıştı son 1.5 yıldır buradan yiyorum afiyetle. Çok lezzetli tavsiye ederim.
Adana'da birbiçer'de bi kebap yiyeceksin, sonra kendinden geçeceksin :D
çok arkalarda kalmış konu :) izmirin adı geçen tek konu :),
ksk da işkembeci arıyordum 34 sayfayı okudum bulamadım.
sanırım bostanlı doyurana geçeceğim birazdan
Konuyu güncel görünce ağzınızı sulandırmak ve bana küfretmek için bi umut resim koyup koymadığıma bakmaya geldiniz di mi? Oğlum koysam ne olacak sanki. bi kısmınız sadece küfredecek. bi kısmınız mutfağa gidip salçalı ekmek yicek diger şanslı kesimse çıkıp dışarıda yemek yicek. *** yesinler. oh
açım :(
Fethiye'de Dönerci Cezayir Usta'da et döner yedim bugün fena değildi denenebilir.
Antalya'da Et Döner yemek istiyorsanız Arzum'dan başkası teneke.
İstanbul Kasabı
Çatalca / Kestanelik köyü
Yeri biraz ters ama çatalca tarafına yolunuz düşerse tavsiye ederim. Aslında mekanın köftesi ünlü ama külbastı ve sucuğu benim favorim.
Sosisli için en sağlam yer Moda Hot Dog soslarıda çok iyiydi, uzun zamandır gidemedim inşallah duruyordur.
Elazığ Bingöl arası soğuk Çeşme (yado Çeşmesi ) kavurmasını Türkiye'de yapabilen yok Yada aynı kavurmayı elazığ Malatya arası Pınar kavurma var orada iyi yapıyor. Bi ara bi otobüs firmasında çalışıyordum her memlekette kavurma yedim fakat Bingöl soğuk Çeşme cok ayrı. Bi yer. Yolu Düşene mutlaka tavsiye ederim
Haftasonu nişanlım ve iki arkadaşım ile adana da olacağım. Güzel yer önerisi olan var mı? Kebap için birbiçer ve hasan usta isimleri çok geçiyor internette buralara mı gitmeli yoksa farklı yerlere mi?
İzmir'e giderken herzaman kahvaltıları yasa'da yaparız dönüşte öğlen gibi olursa köfteci yusuf usta tavsiyedir
Avcılar Zorlu Center arkası,
Adanalı Yusuf Usta,
Salaş bir mekan
ama istanbulda bu kadar lezzetli adana yiyebileceğiniz nadir mekanlardan biri...
Herkes Yazmış Çizmiş Ankara'da 2-3 yer Yazıyım Bende..
Kokoreç Kesinlikle Gençlik Caddesinde - PİKOLET
İşkembe Çorbası - BAŞKENT OTO SANAYİİ BİZİM KÖFTECİ
Izgara Çeşitleri - BAHÇELİEVLER 6.CADDE SAR KEBAP
Et Döner - BALGAT ASPAVA - ÇAYYOLU ASPAVA
bu akşam evde pişi yenir gerisi beni bağlamaz bu akşam :D
incek tatar mutfağı şi böreği tavsiye ederim
çibörek olacak o kardeşim... çok methediyorlar incekdeki tatar mutfagını ama daha gidemedim ilk fırsatda ugrayım bari canım fena çibörek çekti.... gerçi eskişehirdekilerin yerini tutar mı bilmem :D
- işkembe : Ankaranın batı tarafında olanlar için veya çankaya taraflarına felan gitmeye üşenenler için Sincan -Reva... Tadı yıllardır aynı :icon_tup:
doğrudur şi börek mi çiğ börek mi doğrusu bilmiyorum. ben menünün yalancısıyım hatta emin olamadım şimdi baktım sitelerinde şi börek yazıyor sitelerinde de :D
Men
Ankara da yaşamkentteki yıldızbeyi aspava yı tek geçerim. Küçükesat camiisinin karşısında da var. Baska yerde yemem aspava.
Birde başkent oto sanayide bir yer vardı. Hatırlayınca yazarım adını..
sapanca naturköy de kahvaltı yenir.
Antepde olduğumuz için sıkıntı yok kötü yokki heryerde herşey yenir :D
Zeugma müzenin arkasında ki Halil usta da yedim, Efsane cidden :)
ankarada eski büyük sanayide gaziantep kebap var, eski harabe bir mekan. hayatımda yediğim en iyi et döner kesinlikle
ankara için :
döneri incek bilgin kebapta yiceksin ankarada tek geçerim.
çukurağada kebap sonrası gelen helva derim.
dışkapı dedem kebap (alternatif)
İzmir için:
Bornova merkezde hükümet konağının yanında kebap 74 var.Köfteleri bonfileleri mükemmel kesinlikle tavsiye ederim :)
nerede ne yenir değil de birisinin "ne nerede yenir" başlığını açmasını sabırsızlıkla bekliyorum:)
arkadaş bu angaralılar Pikolet te ne buluyor nasıl beğeniyor anlamıyorum yıllar önce topluca gitmiştik bence vasat bir yer siz izmire Asıma gidin koko yemeye :)
Adana için gelen önerilere teşekkürler. Başka yer önerisi olacak olanlar varsa yine beklerim :)
Ankara için; yenimahalle de meşhur inegöl köftecisi tavsiye edilir. yanında da piyaz vazgeçilmezim
https://tr.foursquare.com/v/me%C5%9F...3899ddfaac7333
aynen bende bekletilerim düşük gidip şaşırarak çıktım.
balgat'ta ciğerci apo' da sadece ciğer
balgat'ta öz52 de de ciğer öneririz hizmeti hürmeti iyidir.
kokoreç yenimahalle' de kekik' te
soslu dürüm döner kentparktaki aspava' da güzel
servis döner acity de mangal dönerde güzel pide üzerine 100 yada 150 gram (öğlen saatlerinde taze oluyor)
işçi bloklarının orada ayabakan balıkçıda balık düşünülebilir.
2006-2007'lerde Öz Çelik Aspavaya gitmiştim Esatta.
Yemek bittiği gibi sağlan uzun marlboro soldan çay gelmişti söylemeden :D sonra sigara fiyatları uçunca bu işde bitti tabi :)