[QUOTE=M3CSL;7443354]Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.[
emiin önü iskelesi karşısın daki yıldırım büfe de iyidir. :icon_tup:
Printable View
[QUOTE=M3CSL;7443354]Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.[
emiin önü iskelesi karşısın daki yıldırım büfe de iyidir. :icon_tup:
[QUOTE=PROMINENT;7443396]bende bi tavsiye veriyim
kadıköy metrodan cıkarken denizotobusu cıkısından cıktıgınzda sağdaki ilk büfe adını tam hatırlayamadm ama sosislisi enfes adamlarda şu sıkıntı var ketçap mayonez kullanmıyorlar ya amerikanlı ya soslu sosisli veriyorlar :) ilk basda garipdi sonrasında sosisin lezzeti onlara ihtiyac bırakmıyor
Bakırköy incirli - Bahçe büfe özellikle gece geç saattlerde acıktığım zaman sık uğradığım bi yer. Cafe De Keyf ' karşısı :)
bunumu diyosun Serkan
eğer burasıysa burda kötü bişeye rastlamadım daha okulum kadıkoydeyken hergün donerini yerdim eve donuste boyle güzel et doner yemedim daha büfelerde keza tavuk balık ve sosislide :) hala karsıdan d.otobusyle donersem yerim aynı tatta :)
http://3.bp.blogspot.com/-nzH29QvC46.../park+bufe.jpg
Vino'daki etler son derece başarılı; tavsiye ederim...
Mersin - memoş tantuni efsanedir.
Antalya'lılar şu konuya bir el atsa keşke
Sosisli konusnda kadıköy sahildeki büfelerden bi tanesi vardı , adını anımsamıyorum.
-Abi turşu koysana biraz, biraz da ketçap, azıcık da mayonez.
+Sosisli yemesini bilmiyorsan git başka yerde ye. hiç bişey koymam içine!
@Evrenoz
Bu yaz kaaradeniz gezisinde, köyden gözüme kestirdiğim bi kasapla anlaşıp, yayla mevsiminde her ay 4 kilo kuzu eti getirticem. Kız kardeşim, eşi ve onun tüm sülalesi aşçı. istanbuldaki en iyi restaurantların şef aşçıları bunlar. Bu sebeple kendime özel et yaptırmışlığım çok vardır ya da güzel et geldiğinde özel olarak çağırıldığım da. Ancak net şekilde Giresun'da yaylada kekikle beslenen hayvanların tadını hiç yemedim. Fırsatın olursa bi lezzet turu yapmanı tavsiye ederim. Sonrasında istanbuldaki tüm etler baharattan ibaret geliyor.
sakarya - çark caddesi lezzet diye bi mekan var adamlar sadece tavuk iskender yapıyor tavsiye ederim
Antepte her şey yenilebilir problem yok. :D Ot yesek onun içinden de et çıkıyor. :D
Ankara öveçler Dayı'nın Yeri ne sardım enfes diyebiliyorum sadecee :)
berkan aynen burası :) dediğin gibi devam ediyorlar rodyanın yazdıgı yerde burası olmalı :) adamlar 25 yıldr falan ordayms ve aynı sekilde devam ediyorlarms sen yenimisin dediler bana ilk sordgumda :D
doğrudu enfes büfedir ben 2005 de kesfettim 10 seneye yaklasıyosa. onların 25 sene olması normal adamların hala aynı tat aynı temizlik düzeni aynı seriilik hızdalar
özel not : denemediysen vede hem hardal hem acıyı seviyosan(şu toz gibi sulu olanlardan) denemelik bigün koydur Serkan :fire: :D
berkan onu denedim evdeki layt hardal gibi sandım :D
adam uyardı
bizde delikanlılıgı bozmadık abi sen sür dedim
ilk ısırıkda dilimi elektrik carptı anasını satıyım bak yine aklma geldi :D
adama belli etmesekde canım cok pis yandı ya :D
bide büfe çalısanları düzgün insanlar oyle sallamasyon büfe calsanları gibi değil adam gibi sölediğini anlayan düzgünce cevap veren insanlar