kartalda hepet var kasap et mangal etleri çok lezzetli fiyatı da makul.
Printable View
kartalda hepet var kasap et mangal etleri çok lezzetli fiyatı da makul.
ankarada , ostim ofim iş merkezinde foruma üye "searock" deniz abimizin çok güzel bir mekanı var. Dönerius adı. iskenderun üsulü soslu et/tavuk dönerleri çok çok iyi , sevis dönerleri ve special leride çok güzel. ayrıca künefesi enfes :) bütün bu güzelliklerin yanında fiyat ise çok uygun ankaralı arkadaşların gidip bu lezzetleri tatmasını tavsiye ederim :)
edit: imla
Koray abi senin burdaki yazıları okuyup baya bi yere gidip memnun kalmışlığım vardır
Ancak bu menemen için aynı şeyi söliyemicem :D çok sevdiğimden dün denk düştüm dedim deniyim ama hiç beğenmedim ayrıca yaptıkları mutfak yerinin dışardan görüntüsüde hiç hijyenik değildi
Konuyu hortlatmak istiyorum :D
İzmir il sınırları içerisinde cok fena pis güzel gözleme ve açık ayran yapan yer varmıdır ?
Tek izin günüm pazar onu da güzel bir şekilde değerlendirmek istiyorum :)
izmirde fantastik bir yer söylüyorum yeni keşfettim bende
kelleci pala :)
enfes bi kelle-tandır-kokoreç-böbrek yenilecek mekan :D
kokoreç direk pişmiş tekerlek halinde geliyor baharat size ait ekmeksiz hüp hüp :)
dünden beridir tansiyonum çıkmış durumda acayip yedim:)
+ alkol var mekanda, fiyatlarda güzel.
oğlan anası mevkkinde otobanın hemen yanında. şu çoban eti ilerisinde kalıyor
Denizli için bayramyerinde kuyu tandır yemek isteyenler çok iyi avlu bazarda perşembe günleri babadagin meşhur tandircisi yapıyor bilginize
Ümraniye Atakent İstanbul Beyti yolunuz düşerse tavsiye ederim Beytisi güzel gerçekten.
Dönerci Celal Ustanın 200-300m ilerisinde.
silifkeye yolu düşenler çarşıda , ibo dayı'da kuşbaşı yemeden dönmesinler :)
Ankarada tunalı taraflarında naci geldi naci diye bir ses duyarsanız durun naciyi bulun yiyip yiyebileceğiniz en iyi ciğeri yemek için koşun :) internet sitesi vardı alo naci diye baktınız o taraftasınız arayın abimiz seyyar bakarsınız yakınlarda olur basar kontağa gelir ve ankaranın en ünlü seyyarıdır ;)
Ankarada önerebileceğiniz kokoreççi var mı ??? (Nöbetçi kokoreç ve pikolet harici)
bursa demirtaşpaşa. kayhan çarşısı. yeşil pideli köfte.
kanatçı haydar'da kanat
altıntel künefe'de künefe
istinye park go mongo'da mango sufle
son zamanlarda vazgeçilmez lezzet duraklarımız :D
İstanbul Avrupa yakasında horhor harici lahmacun tavsiyesi lazim.
ya da hamuru güzel açık fırın da olur. içini hazırlarım üşünmeden. acayip lahmacun yiyesim geldi:/
Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.
Genel olarak mevlana'larda gevrekten ziyade ağır yağlı lahmacun çıkıyor diye kalmış aklımda. Aldım listeme teşekkürler aslan
kavacık birlik kasap/steakhouse..