Vay arkadaş gece gece canım menemen çekti :)
http://galeri2.uludagsozluk.com/369/...mek_346658.jpg
Şöyle bol biberli baharatlı bi menemen olaydı da ekmek bana bana yiyeydik :P
Printable View
Vay arkadaş gece gece canım menemen çekti :)
http://galeri2.uludagsozluk.com/369/...mek_346658.jpg
Şöyle bol biberli baharatlı bi menemen olaydı da ekmek bana bana yiyeydik :P
Haftasonu Adana'ya gittim. Buradaki arkadaşların ve internetteki yorumların çokluğuna göre önce Birbiçere gidip ayağımızın tozuyla bir adana yuvarladık. Gerçekten çok güzeldi. Arkadaşlarda ciğer yediler onlarda ciğerini çok beğendiler. Akşam üstüde Cikcik Ali'ye gittik. Buradaki adana birbiçere göre çok daha iyiydi ama özellikle kuzu külbastı enfesti hayatımda yediğim en iyi etler arasına girdi. Adana'ya yolu düşene mutlaka tavsiye ediyorum. Adana kebabı bir yana o külbastıyı mutlaka deneyin. :D
Birde aklıma yazmak yeni geldi. Taksimde Suat usta mersin tantuni var. Orada da mutlaka tantuni yiyin İstanbul'da ki birçok tantuniciden iyi.
bu ara kuzuların otlandığı gezdiği vakitler.en güzel et bu vakitlerde yenir,
aman bu duruma aldanıpta 4-5 ay sonra aynı eti beklemeyin :)
tekirdağda neler yapılabilir. özcanların köftesi iyi diyorlar onun dışında tavsiye alabilirmiyim.
Gop ta müslüm ustayı şiddetle tavsiye ediyorum tatlısını kesinlikle yiyin
adapazarına gelirseniz arifiyenin içinde ponun dibinde köfteci mert var bu zamana kadar yediğim köfteler arasında ilk 3 e girer.
O zaman içerideki özcanlara göndereceğim yine sahilden ışıklardan girdin hükümet konağı vs önünden tekiraya doğru gidersen içeride sağda kalıyor bu özcanlar buna git aşağıda resimleri telefonu adresi var gittiği özcanlar budur :
Brood on Food • Özcanlar Köfte@Tekirdağ
Resimde gördüğün "ayrabol tatlısı"nı yemeyi unutma :D
ankaraya gelen güvenlik caddesinde mutlu döner var kesin gitsin pazar günü kapalı onun dışında öğlen 3 te biter herşey pişman olmazsınız. Biraz tuzludur bide kredi kartı yok ama mutheşemdir
La Mia Luce - Anadolu Yakas
gitmeyin. fiyat, lezzet , ambiyans. hiç biri yok.
yemeği güney doğuda yiyeceksin arkadaş. antep ,urfa , diyarbakır vs. saymaya anlatmaya kalksam sabaha kadar bitmez.
Ozaman ozcanlara gidicez insallah ayrabolu tatlisinida yerik:)
bu namık kemalın karşısında ufak dukkanda kofte satan bi adam vardı trabzon ekmegının ıcını çıkarıp ızgarada pişirip koftelerı ekmegın içine koyuyodu tabak gibi o duruyor mu acaba??
tekirdağın en iyi köftesini biz orda yiyorduk lisedeyken