Ankara tava: Boğaziçi Lokantası, Denizciler Cad. Ulus
Köfteci Yusuf sıkıntılı aynı durum ben ve götürdüğüm kişilerdede oldu zaten o kadar bol porsiyon o fiyata mümkün değil.
Benim tavsiyem o güzergahta köfteci Yusufu geçince Yalovaya doğru giderken Orhangazide Orhanın Yeri vardır . Saç Kavurma on numara peşindende patentli Dualı Tatlı yenir![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Eminönünde doğubank ana giriş kapısı sağında kalıcak şekilde devam et. 50-60 metre sonra solda kokoreççiler başlıcak dar bir sokak oraya gir biraz ilerde kuyruğu dışarı taşmış bir şekilde pasajın içinde görürsün zaten ali ustayı. Şahsına münasır bir adam
Not: Daha dün Bursadan dönerken herzamanki gibi Köfteci Yusufa uğradık. Bende senelerdir yerim herhangi bir sıkıntısı olmadı. Köfte üstü kaymaklı ekmek kadayafı ama yarım porsiyon söyleyin ben tam olanı bitiremiyorsam hakikaten çoktur+ olarak sucuğuda gayet iyidir..
denizli bayramyerinde hacı şerifin tatlılarını denemelisiniz irmik helvasıda ayrı güzeldir
hangi dükkana gitseniz yada markete bulabileceğiniz bir içecektir özellikle eski zaferi tavsiye ederim birde yeni zaferi var o eskisi kadar güzel değildir
![]()
Denizli'ye ek olarak;
+ Bayram yeri mevkii, kebapçı ender
+ Bayram yeri mevkii, dönerci yaşar
+ Çınar mevkii hatay dürüm
+ Sümer mevkii akçeşme kokoreç
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Kimse söylememiş galiba ya da ben görmedim.
En iyi seyyar köfteci Orjin Köfte-Eski Ali Sami Yen arkasında.
Meşhur pilav evi var Etilerde bebek yoluna inerken nispetiyeden şiddetle tavsiyemdir
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Sanayide bolu lokantasinin kabak tatlisi kaymak irmik helvasi tahin ve cevizli tatlisinida tavsiye ederimenerji icin birebir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)